Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Προς ανευθυνοϋπεύθυνους δημοτικούς άρχοντες Ζωγράφου και τον υπουργό τους

Τουλάχιστον μία από τις "σφραγισμένες" παιδικές χαρές του Δήμου Ζωγράφου "λειτουργεί" κανονικά από χτες το απόγευμα
update(2/7): Και στη Γαλήνης ορθάνοιχτη είναι η παιδική χαρά (φωτο στο τέλος)

Γράφαμε χτες για τη σπουδή των δημοτικών αρχόντων του Ζωγράφου,δεν είναι βέβαια οι μόνοι το ίδιο συνέβη στους περισσότερους δήμους της χώρας, να υπακούσουν τυφλά στην εντολή Μιχελάκη,την οποία ασπάζεται και ο νυν υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος και να σφραγίσουν τις 6 από τις 8 παιδικές χαρές της πόλης χωρίς να τους νοιάζει που θα πάνε και τι θα γίνουν χιλιάδες μικρά παιδιά.

Σφράγισαν τις παιδικές χαρές,στα όποια χάλια τους βρίσκονται,που όμως λειτουργούσαν κανονικά ως το βράδυ της Κυριακής,με σκοπό όπως γράφει και η πινακίδα που τοποθέτησαν μαζί με τα λουκέτα την ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ τους!

Ποια ανακατασκευή και πότε θα ξεκινήσει;
Γιατί να μην είναι ανοικτές,όπως ήταν μέχρι την Κυριακή,ως την ημέρα που θα μπουν τα συνεργεία,αν ποτέ μπουν.....

Στο ίδιο χθεσινό άρθρο επισημαίναμε ότι η υποτυπώδης περίφραξη θα παραβιαστεί και... "Οπως καταλαβαίνετε πιο πιθανό είναι τραυματιστεί κάποιος από τα σκουριασμένα συρματοπλέγματα που θα υποχρεωθεί να παραβιάσει παρά από τα όργανα της Παιδικής Χαράς!"

Δείτε τις παρακάτω εικόνες από την παιδική χαρά που βρίσκεται στο τέρμα των οδών Καζαντζάκη και Αγίας Ελένης στου Ζωγράφου σήμερα το πρωί και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές.

Οπως πληροφορηθήκαμε και φαίνεται στην πρώτη εικόνα,από χτες το απόγευμα άνοιξαν τα συρματοπλέγματα στο πλάι της εισόδου της Αγίας Ελένης,στο σημείο μάλιστα που υπάρχουν σκαλοπάτια και η πλαγιά στο παρακείμενο δασάκι!

Κάποια στιγμή αφαιρέθηκε και το λουκέτο,η πόρτα άνοιξε διάπλατα και η παιδική χαρά πλημμύρισε από κόσμο...



Υπάρχει ευθύνη και ποιών άραγε;Αυτών που τα "σπάσανε" ή αυτών που κλειδαμπαρώσανε τα παιδιά έξω από το φυσικό τους χώρο;

Εμείς χτες το  μεσημέρι "καρφιτσώσαμε" την ανάρτησή μας στον τοίχο του αντιδημάρχου Ζωγράφου κυρίου Αγη Παπακωνσταντίνου στο facebook,μαζί μ' ένα μικρό κειμενάκι:"Αγαπητέ κύριε Αγη επειδή σήμερα 6 από τις 8 παιδικές χαρές της πόλης μας έβαλαν λουκέτο μήπως θα ' πρεπε να μας εξηγήσετε μερικά πράγματα;Οπως ας πούμε το χρονοδιάγραμμα της ανακατασκευής τους και το πότε θα ξανανοίξουν."

Οσο απάντησε ο Μιχελάκης,που ζητούσε και ζητάει ανακατασκευή χωρίς χρήματα,άλλο τόσο απάντησε και ο κύριος Παπακωνσταντίνου μέχρι αυτή την ώρα.

Σα να μην είδε καθόλου την παρέμβασή μας συνέχισε να κάνει αναρτήσεις για... σκάφη αναψυχής και τον Γιώργο Καραγκούνη!!!

Ας ελπίσουμε ότι οι παιδικές χαρές δεν θα καταντήσουν σαν το γήπεδο της ΑΕΚ που το γκρέμισαν χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τα της ανοικοδόμησής του,γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται... για να φαίνεται πως γίνονται έργα....

update(2/7):Και στη Γαλήνης ορθάνοιχτη είναι η παιδική χαρά


Η απάντηση του κυρίου Παπακωνσταντίνου ανέβηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στη σελίδα του:
Η απάντηση του Αντιδημάρχου Ζωγράφου για το βάρβαρο κλείσιμο των Παιδικών Χαρών από την κυβέρνηση και τα ερωτήματά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom