Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Γέμισαν τα γήπεδα αντικυβερνητικά πανό! σε ρόλο λογοκριτή οι διαιτητές


Η αντικυβερνητικές εκδηλώσεις αγανάκτησης των πολιτών βρήκαν πρόσφορο έδαφος στα γήπεδα της Superleague.Ξεκίνησαν χτες από το ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με το σύνθημα “Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων. Θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων”,όπου ο διαιτητής Μήτσιος απαίτησε την αφαίρεση του πανό και διέκοψε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη για 7'!
Το πανό δεν κατέβηκε και στο τέλος του η Αστυνομία προέβη σε έρευνες και συλλήψεις των ανθρώπων που το είχαν.Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά.....

Σήμερα η σκυτάλη μεταφέρθηκε στη Νέα Σμύρνη,στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο ,όπου οι φίλαθλοι με πανό και συνθήματα εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Οι διαιτητές βρέθηκαν ξαφνικά στη μέση του κυκλώνα να προσπαθούν να κάνουν το λογοκριτή αλλού με επιτυχία κι αλλού όχι.
"ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣΟΚ"  έγραφε το πανό στη Νέα Σμύρνη,στον αγώνα Πανιωνίου-Ολυμπιακού,ενώ οι οπαδοί φώναζαν εν χορώ υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Ο διαιτητής Σπάθας ζήτησε να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα και συνέχισε κανονικά τον αγώνα με το πανό να παραμένει κρεμασμένο.


Στο "Γεντί Κουλέ",το γήπεδο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης,οπαδοί της τοπικής ομάδας κρέμασαν πανό που έγραφε:"ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡ' ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ".Εδώ ο διαιτητής Στυλιάρας ζήτησε σε ρόλο λογοκριτή της χούντας να κατέβει, διακόπτοντας τον αγώνα.Οι οπαδοί του ΟΦΗ φώναξαν επίσης  και το γνωστό σύνθημα για τη Βουλή αλλά τελικά πείστηκαν να μην το συνεχίσουν και κατέβασαν το πανό.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αγώνα Αρης-ΠΑΟΚ πανό αναρτήθηκε και στη Θύρα 2 του Κλεάνθης Βικελίδης από οπαδούς του ΠΑΟΚ .Στο 34' ο διαιτητής Γιάχος διέκοψε το ματς και ζήτησε να κατέβει.Το πανό δεν κατέβηκε κι ο διαιτητής με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ανένδοτος για το κατέβασμα,πράγμα που έγινε.Στη συνέχεια ακούγονταν από την εξέδρα του κόσμου τα "γαλλικά" για κάθε θηλυκό συγγενή αλλά δεν υπήρξε καμία ευαισθησία για διακοπή του ματς!!!!

Eπίσης στο γήπεδο του Περιστερίου,στον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννενα αναρτήθηκε πανό που έγραφε: "ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ"!


Να εξηγήσουμε εδώ ότι υπάρχει διάταξη στον ΚΑΠ που υποχρεώνει τους διαιτητές να διακόπτουν τους αγώνες μέχρι να κατέβουν τα πανό με τα πολιτικά συνθήματα!
Ομως τα συγκεκριμένα πανό ούτε πολιτικά συνθήματα περιείχαν,ούτε αντεθνικά είναι,ούτε εναντίον άλλων κρατών στρέφονται αλλά ούτε και υβριστικά σε βαθμό που να δικαιολογείται τέτοια πρεμούρα από κάποιους.
Και το λέμε αυτό γιατί τα χρονικά σημεία στα οποία οι διαιτητές διέκοψαν τους αγώνες δείχνουν πως από κάποιους υπήρξε παρέμβαση δυστυχώς.Φοβούνται τις εκδηλώσεις του λαού και την απήχηση που θα έχουν διεθνώς μέσω της τηλεόρασης.Κανονική λογοκρισία δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom