Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μύρισαν πρόωρες εκλογές,αναμένονται παραιτήσεις όσων κατέχουν θέσεις με κώλυμα εκλογιμότητας

Ποιος γνωστός πολιτικός κατεβαίνει για πρώτη φορά στην Αιτωλοακαρνανία;

Από πολλές μεριές έρχονται μηνύματα για πρόωρες εκλογές έως τα μέσα Νοεμβρίου το αργότερο.
Εμείς από μέρες έχουμε μια  σχετική πληροφορία από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας,η οποία κάθε μέρα που περνάει όλο και γίνεται πιο έντονη.

Προβεβλημένο και αφοσιωμένο στέλεχος του Κυβερνώντος κόμματος,γέννημα θρέμμα της μεγαλύτερης πόλης του νομού,με 12ετή  συνεχή παρουσία στο  Δημαρχιακό Θώκο αλλά και εκλεγμένος Νομάρχης στην πατρίδα του,θέση στην οποία χρημάτισε και σε άλλους δύο νομούς της Στερεάς Ελλάδας ,προετοιμάζεται πυρετωδώς για κάθοδο στις επερχόμενες (πρόωρες ξανατονίζουμε) εκλογές.

Ο εν λόγω πολιτικός σήμερα υπηρετεί σε ανώτατο πόστο  Αποκεντρωμένης Διοίκησης πολλά χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα του αλλά οι πληροφορίες μας το θέλουν να βρίσκεται,τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα,στην πόλη του οργανώνοντας τα της καθόδου του στις εκλογές μη παραλείποντας τις καθιερωμένες συνεστιάσεις με πολύ στενούς πολιτικούς του φίλους.

Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό του χρόνου παραίτησης από τη θέση του,ώστε και τις εκλογές να προλάβει αλλά και να μην υφίσταται κανένα κώλυμα εκλογιμότητας!

Από μας καλή επιτυχία!

Ας ανακοινώσει και η Κυβέρνηση την ημερομηνία των εκλογών ώστε να πάψουν να σέρνονται τα διάφορα σενάρια. 

2 σχόλια:

gitsanas είπε...

Πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι εμείς που ψηφίζουμε ότι την κατάσταση δεν θα την σώσουν οι εκλογές και τα δημοψηφίσματα.
Παλιά πρόσωπα με νέες ιδέες, δεν γίνεται.
Ασταθές φορολογικό σύστημα=καθόλου επενδύσεις=ανεργία

zeidoron dtsoukas είπε...

Εμείς Γίτσα μου το καταλαβαίνουμε αλλά μας ρώτησαν ποτέ όσες φορές έκλεισαν τη Βουλή;
Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της χώρας θα είναι οι εκλογές,αν γίνουν τώρα!
Ξέρεις πόσα χρήματα θα πάνε στράφι;
Αλλά βλέπεις άμα δεν βγαίνουν από την τσέπη σου δεν το νιώθεις.
Οσο για τα παλιά πρόσωπα και τις ιδέες τους,άστα βράστα,είναι καθαρά θέμα πολιτικής που εφαρμόζουν και νοοτροπίας.Και δυστυχώς η πολιτική κατεύθυνση έρχεται πακέτο κι απλά οι δικοί μας τη διαχειρίζονται σύμφωνα με το προσωπικό τους συμφέρον!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom