Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δώρα 22 εκ. ευρώ της Αννας Νταλάρα στους συνδικαλιστές! Ετσι εξηγείται γιατί μουγκάθηκαν


Η αρμόδια για την εργασία υφυπουργός στην εποχή του ΔΝΤ υπέγραψε υπερωρίες έως και 40 ωρών ανά μήνα που θα κοστίσουν 2,7 εκατ. ευρώ μέσα στο 2011 αλλά κι επιχορηγήσεις 19,2 εκατ. ευρώ στα Σωματεία των εργαζόμενων.

Την στιγμή που το σύνολο του ελληνικού λαού καλείται σε αιματηρές θυσίες, άθικτα παραμένουν τα οικονομικά προνόμια που απολαμβάνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό οι συνδικαλιστικές οργανώσεις. Κι αυτό μάλιστα δια χειρός της αρμόδιας υφυπουργού Εργασίας κας. Άννας Νταλάρα. Όπως σήμερα παρουσιάζουμε ούτε λίγο, ούτε πολύ 19,2 εκατ. ευρώ θα δαπανηθούν συνολικά σε επιχορηγήσεις προς τις εργατοϋπαλληλικές οργανώσεις μέσα στο 2011 από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Προστασίας με υπογραφή της κυρίας υφυπουργού. Πρόκειται για χρήματα που θα διανεμηθούν στις διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις όπως είναι για παράδειγμα ο Σύλλογος Υπαλλήλων υπουργείου Εργασίας ή ο Πανελλήνιος Σύλλογος προσωπικού εργατικής Εστίας. Κοινώς η κυβέρνηση δια χειρός της υφυπουργού κας Άννας Νταλάρα για να διατηρεί κοινωνικές ισορροπίες και να μην δει τη συμμετοχή κι άλλων συνδικάτων στις κινητοποιήσεις και τις ογκούμενες πορείες διαμαρτυρίας για το Μνημόνιο, από την πίσω πόρτα δεν φείδεται να δώσει πολύ χρήμα κι ας ζητά κατόπιν θυσίες από τον υπόλοιπο λαό για «συμμάζεμα του Κράτους». Θα πρέπει να τονίσουμε πως οι πόροι αυτοί διαχειρίζονται από συγκεκριμένα πρόσωπα όπως ο γνωστός για τις σχέσεις του με το κυβερνών κόμμα πρόεδρος των εργαζόμενων στο υπουργείο Εργασίας κ. Ηλίας Κιούλος. O Γορτύνιος συνδικαλιστής μάλιστα συμμετέχει ενεργά σε πολιτικές εκδηλώσεις υποψηφίων βουλευτών της ιδιαίτερης πατρίδας του ενώ αποτελεί σύμφωνα με πηγές τον «κυματοθραύστη» της κάθε πολιτικής ηγεσίας στον τομέα ευθύνης του.
iefimerida.gr

Είναι δυνατόν αυτή η είδηση να αληθεύει;Από τη μία ξεζουμίζουν τους Ελληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους,ακούμε για νέα μέτρα και φορολογίες κι από την άλλη δίνουν αφειδώς χρήματα δια της πλαγίας οδού στους συνδικαλιστές ώστε να κρατάνε το στόμα τους κλειστό;
Ακόμα και το πενιχρό επίδομα του ΟΑΕΔ σκέφτονται να περικόψουν,τα φαρμακεία και οι προμηθευτές των νοσοκομείων είναι απλήρωτοι με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία ασφαλισμένων και αρρώστων κι αυτοί βουλώνουν στόματα από το παράθυρο;Σήμερα κιόλας να διευκρινιστεί τι είδους παροχές είναι αυτές προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις κι αν υπάρχει έστω και δόση αλήθειας στο δημοσίευμα να ξεκουμπιστούν όλοι τους!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπερωριες στα σωματεια εργαζομενων ?
Για ποιο λογο ?
Ιδρωσε η φανελλα τους απο τις συνεχεις απεργιες ?
Οι επιχορηγησεις αυτες ειναι σκανδαλο.
Δεν μπορεις να τις συγκρινεις με τα 500000 που πηρε η ΓΕΝΟΠ ως δανειο και μαλιστα με 3,4% επιτοκιο !
Αυτα ειναι για να λουφαξουν τα κομματοσκυλα τους και να κρατανε τα προβατα στο μαντρι.
Ειναι για ταξιδακια και δηθεν συνεδρεια μαζι με ολο το σιναφι τους, ειναι μπουζουκια 1ο τραπεζι πιστα, ειναι αλλδαπες για να περνανε τις ωρες που σκεφτονται τους νεους αγωνες της εργατιας.
Ας το ξανασκεφτουν οσοι πληρωνουν τις μηνιαιες συνδρομες στα σωματεια τους. Ας ζητησουν τους ισολογισμους και ας τους συγκρινουν με τις κινησεις των σωματειων τους.
Οταν ο Ανδρεας ελεγε "συνδικαλιστειτε", ειχε τον λογο του. Κοιταξτε τωρα τους χθεσινους και τους σημερινους τσοπαναρεους των κομματων.
Αλλοι βουλευτες, αλλοι ευρωβουλευτες, αλλοι διευθυντες κλπ
Που ειναι ωρε ο μεγας Πουπακης ? Φωναρα των εργαζομενων κι αυτος !!!
Παναγοπουλε.....που λουφαξες ωρε ?

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Είδες η τύπισσα; υπεράνω, άφθαρτη πολιτικά αλλά από την στιγμή που μπήκε στο σύστημα αλλοτριώνεται, απορροφάται και εντάσσεται σ' αυτό κι ακολουθεί τους γραπτούς αλλά και άγραφους Νόμους του. Λίγοι είναι στην εποχή μας οι πολιτικοί που διατηρούν ανέπαφη την προσωπικότητά τους από την πολιτική !!!!

ΥΓ: Αυτό είναι ένα παναληπτικό τεστ ... Το πλήρες σχόλιο δεν το πήρε και μάλιστα με τα λύπης του server....

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΤΟ 2011 ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 67 ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ.......

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο ΒΕΡΕΜΗΣ-ΠΑΓΓΑΛΟΣ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ Σ`ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ BILDERBERG;;;;
ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ;;;;;;
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.....ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ;;;;;
ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΕΙ;;;
ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ;;;;
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ;;;;;
ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΤΙΝΓΚ-ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΑΠΟ ΤΟ
1990-2010 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ .


ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ..
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ....
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΝΒΑΝΕΤΑΙ....
ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ....
....ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

Μετά το μέγα σκάνδαλο με την αδελφή της κα Πέπη Ραγκούση να είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα εμπορίας-προμήθειας κοκαΐνης νέο σκάνδαλο για την αγαπητή εξαδέλφη του Υπερ-Υπουργού Ραγκούση. Η κα Νταλάρα επιβεβαιώνει το ρόλο της ως κομματόσκλυλο ταΐζοντας το εκλεκτό συνάφι της! Το καρτικοδίαιτο σκυλολόι του Πασοκ σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Εύγε Άννα! Αφού τους ψηφίζετε καλά μας κάνουνε!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Ανώνυμε,όπως ακριβώς το λες λουφάξανε!Και πως να μη λουφάξουν αφού είναι χορτάτοι.Κρίμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου η τύπισσα το σύστημα το ξέρει καλύτερα απ' όλους κι από τα μέσα τόσα χρόνια δίπλα στο Νταλάρα αλλά και το Ραγκούση.Μη νομίζεις πως ήταν στην απέξω απλά η φιλοδοξία την ώθησε ως την υπουργική καρέκλα.
Καλά περνάνε,χτίζουν και βιλάρα στην Αντίπαρο!

zeidoron dtsoukas είπε...

@Αγαπητέ Ανώνυμε 7:02 μμ τα έχουμε γράψει και θα τα ξαναγράψουμε αλλά δεν ιδρώνει τ' αυτί τους.Αλλωστε αν ίδρωνε δεν θα ήταν μέλη της bilderberg.Διάβασε εδώ,ένα χρόνο πριν και θα βρεις όλα τα ονόματα των Ελλήνων.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Μανούλα τα είπατε όλα!Τι να προσθέσω,δυστυχώς έτσι είναι.Βλέπετε ο Μαμωνάς είναι ισχυρότερος όλων των Θεών.Να είστε καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

@Φίλε Ανώνυμε 8:28 μμ και μεις που δεν τους ψηφίζουμε τους υποφέρουμε.Είναι έτσι φτιαγμένος ο εκλογικός νόμος που ακόμα και με χίλιους ψήφους θα βγουν αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ!Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom