Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Με μηνυτήρια αναφορά του ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ζητά να βρεθεί ο υπουργός των 178 εκ.ευρώ

κάντε μεγέθυνση να διαβάσετε ολόκληρη τη μήνυση

Μήνυση βόμβα που έχει στη διάθεσή του το Crimes on air κατέθεσε ο ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για λογαριασμό του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού Γεράσιμου Γιακουμάτου. O Tομεάρχης της Ν.Δ σε θέματα Υγείας ζητά να διερευνηθούν τα γραφόμενα στον Κυριακάτικο τύπο [εφ. ΠΑΡΟΝ] σχετικά με πρώην υπουργό του κόμματός του, που φέρεται να έχει καταθέσεις 178 εκατομμυρίων ευρώ. Η μήνυση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τον εν λόγω υπουργό είχε απομακρύνει από το περιβάλλον του τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής αλλά όσο και ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος. Ο υπουργός δεν κατονομάζεται αλλά όλη η πιάτσα γνωρίζει πως κινείται ανάμεσα σε Αράχωβα και Παρίσι!
Aξιοσημείωτες πάντως είναι οι αναφορές περι:

"πρώην υπουργού, δηλαδή θεράποντος του Έθνους ...να αναζητηθεί τάχιστα η ποινική ευθύνη, την οποία υπέχει «ο εν λόγω κύριος».
Συγχρόνως δε, εμφανίζει όλους εμάς τους υπηρέτες του Έθνους, ως διεφθαρμένους. Όμως, η διαφθορά και η παρανομία πρέπει πάντοτε να προσωποποιούνται και να ξεχωρίζει «η ήρα από το στάρι».

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom