Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Νέο περιστατικό bullying στο Κορωπί - 4 ανήλικοι έκαναν κόλαση την ζωή συμμαθητή τους για πάνω από τρία χρόνια


Ανήλικοι μαθητές σε σχολείο της Αττικής για περισσότερα από τρία χρόνια έκαναν μπούλινγκ σε συμμαθητή τους, μετατρέποντας τη ζωή του παιδιού σε πραγματικό εφιάλτη.

Έτσι, χθες μετά από καταγγελία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων, για «Επικίνδυνη σωματική βλάβη, Απειλή, και Εξύβριση, κατ΄ εξακολούθηση και κατ΄ συναυτουργία», πράξεις που φέρεται να διαπράττοντο κατ΄ επανάληψη, στην περιοχή του Κορωπίου, σε βάρος του επίσης ανηλίκου ηλικίας 14 ετών.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, οι ανήλικοι δράστες, συμμαθητές του 14χρονου παθόντα, από τριετίας περίπου μέχρι και χθες, προέβαιναν στον συστηματικό εκφοβισμό του, με απειλές και με πρόκληση σωματικών βλαβών, εντός και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος.

Πρωινές ώρες της Δευτέρας ο ένας κατηγορούμενος, εντός του Γυμνασίου όπου φοιτούν όλα τα παιδιά, κατά την διάρκεια του διαλείμματος μεταξύ 4ης και 5ης διδακτικής ώρας, εξύβρισε για ακόμη μία φορά τον ανήλικο παθόντα. 

Από την Ασφάλεια αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος, εντός των ορίων του αυτοφώρου, στην περιοχή του Κορωπίου, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος προσήχθη στην Αστυνομία και εξετάστηκε.

Επισημαίνεται ότι, σε βάρος του σχηματίστηκε επίσης δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παρόμοια αδικήματα, μετά από καταγγελία δεύτερου ανήλικου, χθες, στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου. 

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ανηλίκων Αθηνών, η οποία παρήγγειλε την σύλληψη του πρώτου κατηγορουμένου για όλες τις ανωτέρω πράξεις.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom