Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Κως: Αστυνομικός χτύπησε με το αυτοκίνητό του άλλον αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο!


Αστυνομικός τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του έναν άλλον αστυνομικό, στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο της Τροχαίας στην Κω.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (21/11), όταν αστυνομικός του Τμήματος Τροχαίας Κω εντόπισε ένα αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα πέραν του επιτρεπτού ορίου, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Βασιλέως Παύλου.

Άμεσα προχώρησε σε έλεγχο, κατά τον οποίο προέκυψε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης δεν έφερε ασφαλιστήριο συμβόλαιο και τον οδήγησε μαζί με το όχημά του στην έδρα της Υπηρεσίας, όπου του βεβαιώθηκε η αντίστοιχη παράβαση και του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν Αστυνομικοί της Υπηρεσίας (Τ.Α. Κω), οι οποίοι αποφάσισαν να διενεργήσουν έλεγχο στο παραπάνω όχημα. 

Λίγη ώρα αργότερα, ένας αρχιφύλακας του Τμήματος Ασφαλείας Κω πήγε μαζί με τον δράστη, έξω από το όχημα, που ήταν σταθμευμένο κοντά στο ΤΑ. Εκεί, ο αρχιφύλακας ενημέρωσε τον δράστη ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί έλεγχος στο όχημα και του ζήτησε να τον ακολουθήσει εντός του Τμήματος Ασφαλείας Κω.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος μπήκε βιαστικά στο αυτοκίνητό του και έβαλε μπροστά. Όταν ο αστυνομικός του Τ.Α. Κω αντιλήφθηκε την κίνηση του οδηγού, πήγε ακριβώς μπροστά από το αυτοκίνητο, καλώντας τον δράστη να το ακινητοποιήσει. Εκείνος αγνόησε την εντολή και ξεκίνησε το όχημα με κατεύθυνση προς τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κνήμη του αριστερού ποδιού.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έβαλε όπισθεν και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς τα πίσω, ενώ επιτάχυνε εκ νέου, πραγματοποιώντας επικίνδυνο ελιγμό και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Σε βάρος του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι αστυνομικός, σχηματίστηκε δικογραφία.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom