Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Κυλλήνη: Σε 29χρονο αγνοούμενο ανήκει η σορός που βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο εξοχικής κατοικίας (βίντεο)


Νέα στοιχεία για το θρίλερ στην Κυλλήνη. Ο νεαρός που βρέθηκε νεκρός, κρεμασμένος σε δέντρο εξοχικού, φαίνεται πως ήταν αγνοούμενος στην Ηλεία από τα τέλη Οκτωβρίου.

Συμπληρώνεται το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης στην Ηλεία. Ο νεαρός εντοπίστηκε κρεμασμένος σε δέντρο εξοχικού στην Κυλλήνη από τον ιδιοκτήτη του. 

Η σορός φαίνεται ότι ανήκει σε 29χρονο που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη, όταν είχε ταξιδέψει στην περιοχή για να επισκεφθεί την πρώην γυναίκα του. Από την πρώτη στιγμή, στενοί συγγενείς του ανέφεραν στην αστυνομία, πως η ψυχολογία του ήταν εύθραστη. Εξέφραζαν φόβους για τη ζωή του που δυστυχώς επαληθεύτηκαν. 

Ο αδερφός του δηλώνει πλέον συντετριμμένος, ενώ σε τραγική κατάσταση βρίσκεται και η μητέρα του. Οι Αρχές καλούνται τώρα να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο δόθηκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 29χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της 29ης Οκτωβρίου, από την περιοχή του Βαρθολομιού στην Ηλεία. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», το πτώμα που βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο σε εξοχική κατοικία στην περιοχή της Διασποράς στην Κυλλήνη, ανήκει στον 29χρονο αλλοδαπό αγνοούμενο.

Τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα φαίνεται πως «μαρτύρησαν» την ταυτότητά του, όταν συγγενικά του πρόσωπα κλήθηκαν από τις αρχές για αναγνώριση. Ένα ακόμα στοιχείο που ταυτοποίησε ότι πρόκειται για τον 29χρονο αλλοδαπό ήταν η οδοντοστοιχία του, που αναγνώρισε η μάνα η οποία κλήθηκε σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο έργο.

Το γεγονός πως η σορός του άνδρα βρέθηκε σε ύψος περίπου τριών με τεσσάρων μέτρων και πως τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα με βρόγχο, κάνουν τα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, να μην αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η εφημερίδα «Πατρίς», επικοινώνησε το βράδυ της Κυριακής 26 Νοεμβρίου, με τον αδελφό του θύματος, ο οποίος είπε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει λήψη βιολογικού δείγματος από την μητέρα του 29χρονου προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση του DNA.

Στο μεταξύ, οι αρχές που εξετάζουν με προσοχή όλα τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα, έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα τόσο από τον βρόγχο που ήταν τυλιγμένα τα χέρια του νεαρού άνδρα, όσο και από τη σκάλα που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο που ήταν κρεμασμένη η σορός του.

Ως προς το χρονικό, το πτώμα του άνδρα, εντοπίστηκε σε εξοχική κατοικία το πρωί του περασμένου Σαββάτου 25 Νοεμβρίου από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ζει εκτός Ηλείας και απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, πήγε στο σημείο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με τη δυσοσμία να γίνεται αμέσως αντιληπτή. Το πρωί της επομένης ο ίδιος αναζήτησε από που προέρχεται και ήρθε αντιμέτωπος με τη φρίκη, καθώς είδε σε ένα από τα δέντρα του σπιτιού κρεμασμένη τη σορό του άνδρα και μάλιστα σε πολύ μεγάλο ύψος, που δύσκολα θα γινόταν αντιληπτή από τον οποιοδήποτε.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom