Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Γεωργία Μπίκα: Αμίλητη στον ανακριτή για την υπόθεση αρπαγής - «Βρέθηκε σε λάθος τόπο», λέει ο δικηγόρος της (βίντεο)


Η Γεωργία Μπίκα πήρε προθεσμία να απολογηθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση με την αρπαγή άντρα στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν τις 09:00 η Γεωργία Μπίκα πήγε μαζί με τον δικηγόρο της Δημήτρη Ραπτόπουλο να απολογηθεί στον ανακριτη, κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή. Η απολογία αναβλήθηκε και δόθηκε νέα προθεσμία στη νεαρή, που αυτή τη φορά δεν έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες. Όπως έγινε γνωστό και οι 5 κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την ίδια μέρα, όλοι μαζί στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.

Όπως είπε ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, η πελάτισσά του, αρνείται όλα όσα της αποδίδονται. «Βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος ώρα. Πιστεύει πως όσον αφορά την ίδια, η υπόθεση δεν θα φτάσει στο ακροατήριο».

Όπως είχε αναφέρει η Γεωργία Μπίκα στο newsit.gr «για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχει καταγγελία που να αφορά εμένα. Και πληροφοριακά είμαι μια γυναίκα 25 ετών, είμαι ένα κορίτσι που δουλεύω σε μία καφετέρια, χωρίς γονείς, είμαι 50 κιλά άνθρωπος.

Σας φαίνομαι άνθρωπος που μπορώ να πειράξω έναν άλλον άνθρωπο ή να τον εξυβρίσω; Στην προσωπική μου ζωή δεν εξυβρίζω. Έχω ενημερωθεί για την υπόθεση αυτή, όπως είχα ενημερωθεί και με άλλη άσχετη υπόθεση που είχε εμπλακεί το όνομα μου άδικα και με αποδέσμευσα και από εκεί, οπότε ας μην περιπλέκουμε υποθέσεις μεταξύ τους.

Ένας άνθρωπος κουράζεται να αποδεικνύει ξανά και ξανά την αλήθεια και κάποιοι να προσπαθούν να τον μπλέκουν συνεχώς και σε άλλου είδους πράγματα. Πιστεύω ότι έχω την ψυχική δύναμη να αντέξω και θα πάνε όλα καλά. Τα πάντα γίνονται, όλα καλά. Εγώ ό,τι μπόρεσα το έκανα και όταν με καλέσουν να απολογηθώ θα το κάνω και ό,τι ζητήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες θα το έχουν από εμένα. Κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν υπάρχει πάνω του από τα χέρια μου».

Η καταγγελία για αρπαγή

Η 25χρονη Γεωργία Μπίκα κατέστη κατηγορούμενη – μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και μεταξύ αυτών ο τότε εργοδότης της – έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Η καταγγελλόμενη αρπαγή – σύμφωνα με τον μηνυτή – είχε γίνει μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού. Κατόπιν αστυνομικής έρευνας η (νέα) δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. 

Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της.

Δείτε παρακάτω πώς έφτασε το πρωί στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης η Γεωργία Μπίκα και τι δήλωσε ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί:

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom