Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Λαμία: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον χαμό του 14χρονου ποδηλάτη!

Η υπεράνθρωπη μάχη του πατέρα του για τον κρατήσει στη ζωή!

Η μητέρα του άτυχου παιδιού εφημέρευε ως γιατρός το βράδυ που τον πήγαν στα επείγοντα. Τραγική φιγούρα ο πατέρας που προσπάθησε να κρατήσει το παιδί στη ζωή μετά το τροχαίο. Σε κατάσταση σοκ ο δίδυμος
αδερφός του που δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε το άλλο του μισό. Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός που προκάλεσε την τραγωδία που βύθισε στο πένθος την Φθιώτιδα.

Συγκλονισμένη είναι η Λαμία και όλη η Φθιώτιδα από το τραγικό τροχαίο που οδήγησε στο θάνατο τον 14χρονο Μάριο, την ώρα που έκανε αμέριμνος ποδήλατο μαζί με τον δίδυμο αδερφό τους και ένα ακόμη φίλο τους.
Σύμφωνα με το lamiareport η τραγωδία συνέβη λίγο πριν τις δέκα το βράδυ όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω στην παρέα των παιδιών με τα ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρά τον 14χρονο Μάριο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λάμια.
Από εκείνη την ώρα ξετυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τη μοίρα να παίζει άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια, μετά την θανατηφόρα παράσυρση στον Καραβόμυλο στη Φθιώτιδα.
Το χειρότερο όμως όλων είναι πως η τραγωδία διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του δίδυμο αδερφού του Μάριου, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε από τη μια στιγμή στην άλλη το άλλο του μισό.

Η μάχη που έδωσε ο γιατρός πατέρας να τον κρατήσει στη ζωή

Όπως αναφέρει το lamiareport από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας ήταν πατέρας των παιδιών, από τους πιο γνωστούς γιατρούς στη Φθιώτιδα. Αμέσως μόλις έφτασε και διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης, με ψυχραιμία έδωσε εντολές για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα πάει στο σημείο, καθώς επίσης και για την προετοιμασία στα Επείγοντα. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να παραλάβει το παιδί, έδωσε πραγματική μάχη για να το κρατήσει στη ζωή. Ακολούθησε το ασθενοφόρο και μόλις έφτασαν στο ΓΝ Λαμίας διασωλήνωσαν τον 14χρονο. Όμως λίγη ώρα αργότερα ο Μάριος «έσβησε», βυθίζοντας στο πένθος, όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και όλη τη Φθιώτιδα.

Η μητέρα εφημέρευε ως γιατρός στο νοσοκομείο που έφτασε ο γιος της

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο που μετέβη το 14χρονος Μάριος καθώς εκεί εφημέρευε η μητέρας του ως γιατρός. Είχε ήδη ενημερωθεί από το σύζυγό της, που ακολουθούσε το ασθενοφόρο, για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν εκεί δεν άντεξαν και λύγισαν, ωστόσο προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στους τραγικούς γονείς.

Ελεύθερος ο οδηγός

Σήμερα αργά το μεσημέρι ο 44χρονος οδηγός, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος χθες βράδυ μετά τη θανατηφόρα παράσυρση στον Καραβόμυλο συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λαμίας.
Ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει τη Φθιώτιδα συνέβη λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας. Η παρέα των παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα, τα οποία είχαν φώτα μπρος και πίσω, και κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό.
Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 44χρονος οδηγός φέρεται να είδε τα παιδιά την τελευταία στιγμή, είχε όμως μεγάλη ταχύτητα. Έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε και το τρίτο.
Η κηδεία του 14χρονου Μάριου θα γίνει αύριο Σάββατο στις 5:00′ το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.
Πηγή: lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom