Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στην Καλαμάτα: 25χρονη έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε


Τραγωδία στη Μεσσηνία με μια νεαρή 25χρονη κοπέλα να πέφτει από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Καλαμάτα και να σκοτώνεται.

Συγκεκριμένα η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή από πρόσωπο του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος μετά από πτώση από μεγάλο ύψος στην οδό Ηρώων στην Καλαμάτα και όπως όλα δείχνουν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με το messinialive η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις15:15 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, με πολλαπλά κατάγματα, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ αυτήν την ώρα στο σπίτι της βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας για να διερευνήσει τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού, δηλαδή αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Νωρίτερα οι γονείς της άτυχης κοπέλας είχαν μεταβεί στο Νοσοκομείο και αυτή την ώρα βρίσκονται μαζί με τους σστυνομικούς και δίνουν κατάθεση για το περιστατικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το περιστατικό πρέπει να συνέβη λίγες ώρες νωρίτερα κι όχι το μεσημέρι, όταν κι έγινε αντιληπτό.
messinialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom