Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Ιωάννινα: Σε απόσταση αναπνοής από σπίτια η μεγάλη φωτιά στη χωματερή (φωτο & βίντεο)


Σε εξέλιξη βρίσκονταν όλη τη νύχτα η μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ Ιωαννίνων για την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχή κοντά στην χωματερή ,με το μέτωπο να παίρνει γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.



Απο την πρώτη στιγμή στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ, ενώ δύο αεροσκάφη τύπου πετζετέλ έκαναν ρίψεις επιβραδυντικού υγρού και στη συνέχεια αναχώρησαν.

Επι ποδός βρίσκονται Αστυνομία , Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών,έχοντας διαθέσει τις υδροφόρες του .

Σύσσωμες οι δυνάμεις της Π.Υ Ιωαννίνων, επιχειρούν στην περιοχή του Νεοχωρόπουλου ,με την φωτιά να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απο τα πρώτα σπίτια του οικισμού ,ενώ στους κατοίκους της περιοχής ξύπνησαν μνήμες του 2011 , όταν και τότε είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με ανάλογο σκηνικό.

Οι περισσότεροι εξ αυτών βρίσκονται στους δρόμους, ενώ μερικοί ρίχνουν νερό με το λάστιχο στις αυλές τους, αγωνιώντας για τις περιουσίες τους .

Στη δύσκολη αποψινή επιχείρηση κατέφθασαν πυροσβεστικά οχήματα και προσωπικό από την Πρέβεζα,την Κοζάνη και το Θεσπρωτικό ,προς ενίσχυση της Π.Υ Ιωαννίνων.

http://www.epirus-tv-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom