Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Τουρίστας καταγγέλλει ξυλοδαρμό του από κουκουλοφόρους επειδή ψώνισε! (βίντεο)


Εκτός ελέγχου φαίνεται πως βγήκε η κατάσταση σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Τουρίστας καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε από κουκουλοφόρους επειδή πήγε σε κατάστημα να ψωνίσει.

Σήμερα ήταν μια Κυριακή όπου όσα καταστήματα επιθυμούσαν μπορούσαν να είναι ανοιχτά, με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εμποροϋπαλλήλων ωστόσο να καλούν σε απεργία ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. 

Ο Ελληνοαυστραλός τουρίστας, όπως δήλωσε στην κάμερα του Alpha, περπατούσε με την οικογένειά του έχοντας τα ψώνια στο χέρι, και μια ομάδα κουκουλοφόρνων πέρασε από δίπλα του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί, λέγοντάς του ''μην ψωνίζετε''.

Το περιστατικό συνέβη αφού είχε ολοκληρωθεί η πορεία των εργαζομένων, μπροστά μάλιστα στα έντρομα μάτια -όπως αναφέρει-  της συζύγου, της μικρής του κόρης και της πεθεράς του.

Η σύζυγός του ανέφερε χαρακτηριστικά για το περιστατικό: «Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί. Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό... Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά».

''Δεν θα ξανάρθουμε στην Ελλάδα. Ήρθαμε από την Αυστραλία στην χώρας σας και αφήσαμε τα λεφτά μας. Επιστρέφουμε αύριο και το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξανάρθουμε''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: