Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Κατασχέθηκαν χιλιάδες λίτρα τσικουδιάς στο λιμάνι του Ηρακλείου


Στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου και του Τελωνείου εντόπισαν και κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα αλκοολούχου ποτού “τσικουδιάς”, ή ρακής χωρίς τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετικό έλεγχο από τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και του Τελωνείου, στο λιμένα Ηρακλείου, σε επικαθήμενο (ψυγείο) Φ/Γ οχήματος το οποίο επρόκειτο να μεταφερθεί με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, εντοπίστηκαν μπροστά και και πίσω από χώρισμα, 5.000 λίτρα “τσικουδιάς” σε διάφορα δοχεία μικρότερα των 250 λίτρων το καθένα, χωρίς τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έλεγχος από τα στελέχη της οικείας Τελωνειακής Αρχής σε έδρα μεταφορικής εταιρείας στην περιοχή της Φοινικιάς όπου εντοπίστηκαν ακόμα 1,635 λίτρα “τσικουδιάς”, χωρίς να φέρουν τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ από την Τελωνειακή Αρχή δεσμεύτηκαν η ποσότητα της τσικουδιάς καθώς και το επικαθήμενο.
http://www.ekriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom