Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Υποσχέσεις,υποσχέσεις,υποσχέσεις


του Κώστα Μητρόπουλου στα ΝΕΑ

1 σχόλιο:

ΝΕΡΑΪΔΕΝΙΟΣ είπε...

ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120/4 (ΠΡΩΗΝ 114) ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΘΕΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ + ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ(!!!), ΛΟΓΩ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΠΑΤΡΩΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΟΦΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ, Ή ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΩΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΒΑΣΙΣΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΚΛΠ). ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . ΒΑΣΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, ΩΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ-ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΒΑΙΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ , ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;
ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΗ ΠΑΤΕΡΩΝ.
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.
ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ Η ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ.
ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ.
ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. .........ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!!!!!!!!!!!! .......................... .........ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ..... ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ Ι Δ Ι Ο Ι !!!!!!!
.......ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,.......................................... ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,........... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ -KATAΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ --ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ---ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 παρ.4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...... ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!! και εκτυπώστε από εδώ : https://www.facebook.com/groups/986790621349334/