Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Μεγάλη πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα! - Εγκλωβισμένοι και τραυματίες! (βίντεο)


Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα! Τουλάχιστον 150 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους.

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, έχουν
τραυματιστεί από την φωτιά που έχει ξεσπάσει σε ένα εμπορικό κέντρο στα βορειοανατολικά της Μόσχας, στη Ρωσία.

Τις πληροφορίες μετέφεραν οι ρωσικές Αρχές στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία μεταδίδουν πως τέσσερις άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στο εμπορικό που φλέγεται!

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Το περιστατικό συνέβη στο εμπορικό κέντρο "Rio", που βρίσκεται στην λεωφόρο Dmitrovskoe, σύμφωνα με το Interfax, με πηγές να αναφέρουν πως "12 άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, εκ των οποίων και ένα παιδί 7 ετών".


Το TASS, από την πλευρά του, μεταδίδει πως οι τραυματίες είναι 14, χωρίς να αποκλείει ο αριθμός αυτός να αυξηθεί. "Υπάρχει ακόμη μαύρος καπνός", λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας, που πιθανολογεί πως το σύστημα πυρασφάλειας ενδέχεται να μην λειτούργησε.

Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε μια επιφάνεια σχεδόν 1.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ καπνός έχει καλύψει μια επιφάνεια άνω των 70.000 τετραγωνικών μέτρων του εμπορικού κέντρου, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. 

Δύο εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ ο Ilya Denisov, επικεφαλής του αρμόδιου υπουργείο δήλωσε στο TASS: "Οι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από κλειστές πόρτες. Προσπαθούμε να μπούμε μέσα, πυροσβέστες ανεβαίνουν στους ορόφους οι οποίοι έχουν γεμίσει με καπνούς, με την θερμοκρασία να είναι πολύ υψηλή μέσα στο κτίριο".
Πηγή: rt.com,newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom