Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Μήνυμα της Ηριάννας από τις φυλακές Θηβών


Ως γνωστόν μετά την απόφαση για μη αναστολή της εκτέλεσης της ποινής της η Ηριάννα Β.Λ. οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές της Θήβας, όπου παραμένει κρατούμενη μέχρι να γίνει η δίκη της σε δεύτερο βαθμό.

Σήμερα,τρεις μέρες μετά,ανέβηκε το παρακάτω μήνυμα στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook προκειμένου να δημοσιοποιείται κάθε εξέλιξη που αφορά στην υπόθεσή της.Σας μεταφέρουμε τα λόγια της Ηριάννας από τη φυλακή:

Σήμερα, τρεις μέρες μετά το δικαστήριο της 17ης, παραμένω κρατούμενη για πεντηκοστή μέρα ως αποτέλεσμα της μη αναστολής μιας απόφασης που "στηρίχτηκε" σε ανύπαρκτα στοιχεία και επιχειρήματα που δεν αντέχουν στη λογική.

Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να καλύπτεται επ’ άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμη μια φορά.

Παρόλα αυτά το μόνο που κρατάω είναι η εικόνα μιας ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας. Ο κόσμος που ήταν δίπλα μου τη Δευτέρα μου δίνει δύναμη ώστε να μη λυγίσω μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου.

Προς το παρόν δεν έχω παρά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που από την πρώτη μέρα υψώνουν φωνή και ανάστημα στο όνομα της αλήθειας και με τον δικό του τρόπο ο καθένας στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει εμένα και τους δικούς μου στον αγώνα που δίνουμε.

Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος.

Ηριάννα Β.Λ.

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό μας φάκελο για την υπόθεση της Ηριάννας

1 σχόλιο:

Melito Huuto είπε...

Ολα ειναι δικα τους και τα μονα και τα ζυγα Το ζητημα που μπαινει
σε ολους οσους εχουν ταχθει εναντια στη βια την αδικια τον καταναγκασμο καιτην αυθαιρεσια του αστικου κρατους και των μηχανισμων του να αγωνιστουμε και να απελευθερωσουμε την κοπελα που της στερησαν αδικα
τη λευτερια και την κρατουν αλυσοδεμενη σ ενα αχαρο κελι της φυλακης