Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Θρίλερ στον Γέρακα: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του


- Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο επί της λεωφόρου Μαραθώνος
- Ήταν αναμμένη η μηχανή του αυτοκινήτου όταν τον βρήκαν
- Φέρει τραύμα από πυροβόλο αλλά το όπλο δεν βρέθηκε στο αυτοκίνητο
- Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήταν συνοδηγός του
- Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι συγγενής του δράστη δολοφονίας που είχε γίνει πέρυσι στην Πεντέλη

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου ενός άνδρα, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος και της λεωφόρου Σπάτων, στο ύψος του Γέρακα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός άνδρας φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο. Ωστόσο, η αστυνομία δεν βρήκε όπλο μέσα στο αυτοκίνητο, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για δολοφονία.

Η σορός του βρέθηκε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (15.07.2017) και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος είτε να ήταν μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο είτε να τον ανάγκασε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Σημειώνεται πως η μηχανή του αυτοκινήτου όταν εντοπίστηκε ο άτυχος άνδρας, ήταν ακόμη αναμμένη.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή τόσο κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών όσο και ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο είχε συγγενική σχέση με δράστη δολοφονίας που είχε γίνει πέρυσι στην Πεντέλη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ - ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom