Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Νεκρός από πυρκαγιά σε μεζονέτα στους Αγίους Αναργύρους


Ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μεζονέτα, στην οδό Γραβιάς, στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.

Συγκεκριμένα γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων εντοπίστηκε νεκρή κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο ισόγειο μεζονέτας στους Άγιους Ανάργυρους Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το θύμα φέρει ελαφρά εγκαύματα, όμως δεν είναι γνωστό εάν έχασε τη ζωή του λόγω της φωτιάς, η οποία ήταν μικρής έκτασης.

update:
Την αιτία που προκάλεσε τη φονική πυρκαγιά στη μονοκατοικία, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων αναζητούν οι άνδρες του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα από το που ξεκίνησε η πυρκαγιά. Ωστόσο, έρχονται στη δημοσιότητα νεότερες πληροφορίες σχετικά με τη νεκρή γυναίκα που βρέθηκε στο φλεγόμενο σπίτι.

Όπως αναφέρουν πηγές από την πυροσβεστική στο enikos.gr, η σορός της γυναίκας βρέθηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος φέροντας εκτεταμένα εγκαύματα. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν περίπου 78 ετών.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν μόνη της στο σπίτι ενώ τις πρωινές και απογευματινές ώρες μια άλλη γυναίκα ήταν επιφορτισμένη με την φροντίδα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: