Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Ξαφνικός θάνατος μέσω πτώχευσης για Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ - Αλλάζουν λογότυπα και ΑΦΜ σαν τις ποδοσφαιρικές ομάδες!

Ηδη παρουσιάστηκε το νέο σύμβολο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Με εντολή της τρόικας οι τράπεζες κάνουν απαιτητά όλα τα δάνειά τους και τα οδηγούν σε χρεοκοπία - Αλλάζουν λογότυπα και ΑΦΜ τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης

Μετά από ισχυρές πιέσεις της τρόικας, οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να κάνουν απαιτητά το σύνολο των δανείων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που αγγίζουν αθροιστικά γύρω στα τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ, οδηγώντας τα δύο αυτά κόμματα σε ξαφνικό θάνατο.

Οι λεγόμενοι θεσμοί έχουν απαιτήσει να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα για να ολοκληρωθεί η τρίτη αξιολόγηση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πτωχεύσουν. Είναι η πρώτη φορά που πολιτικά κόμματα οδηγούνται στη χρεοκοπία και κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς το νομικό καθεστώς που διέπει μια πτώχευση πολιτικού φορέα, ούτε τις ποινικές ή αστικές ευθύνες που αναλογούν στους ταμίες και τους Γενικούς Γραμματείς που υπέγραφαν τις δανειακές συμβάσεις.

Απαίτηση της τρόικας είναι να σταματήσει ολοκληρωτικά ο δανεισμός κομμάτων σε μια περίοδο κατά την οποία έχει μειωθεί στο ελάχιστο και η κρατική χρηματοδότηση.

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τις ηγεσίες των δύο υπερχρεωμένων κομμάτων να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες για να μπορέσουν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, θα πρέπει να αλλάξουν λογότυπα και ΑΦΜ. Το ΠΑΣΟΚ πιθανότατα θα εγκαταλείψει τον ιστορικό τίτλο και θα μετονομαστεί σε Δημοκρατική Συμπαράταξη ή θα αποκτήσει κάποια άλλη νέα ονομασία στο επικείμενο συνέδριο.

Η ΝΔ, αναγκαστικά θα καταφύγει σε αντίστοιχη λύση, αλλάζχοντας την ονομασία του κόμματος.

Στα προαπαιτούμενα της τρόικας περιλαμβάνεται και ο στραγγαλισμός των Μέσων Ενημέρωσης. Η κυβέρνηση πιέζεται να νομοθετήσει την πλήρη κατάργηση της δανειοδότησης των Μέσων Ενημέρωσης. Όμως κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό, αφού τα Μέσα Ενημέρωσης είναι επιχειρήσεις και όχι πολιτικά κόμματα.

Για να ξεπεραστεί το συνταγματικό πρόβλημα δόθηκε ήδη αυστηρή οδηγία στους τραπεζίτες να σταματήσουν τις πιστωτικές γραμμές, σε εφημερίδες και κανάλια.

Αναγκαστικά διαμορφώνεται μια κατάσταση οικονομικής ασφυξίας σε εκδοτικές και τηλεοπτικές επιχειρήσεις, πολλές από τις οποίες οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε λουκέτο.

Άλλωστε οι ξένοι τοκογλύφοι δεν θέλουν ισχυρά Μέσα Ενημέρωσης, αλλά ελεγχόμενους μηχανισμούς προπαγάνδας.

Ένα τρίτο προαπαιτούμενο για το οποίο επαναφέρουν δυναμικά στο προσκήνιο οι Γερμανοί, είναι η φορολόγηση των εφοπλιστών.

Παρά τις αντιδράσεις της κυβέρνησης, οι πιέσεις από τους δανειστές είναι ισχυρές και κανείς δεν γνωρίζει τι τελικά θα γίνει.

Οι Γερμανοί έχουν βάλει από χρόνια στο στόχαστρο τον εφοπλιστικό χώρο, ο μόνος που παραμένει ακόμα σε ελληνικά χέρια.

Ενδεχόμενη επιβολή φορολογίας στους εφοπλιστές, θα καταστρέψει ολοσχερώς τη ναυτιλία, αφού τα πλοία θα αλλάξουν σημαία και οι ναυτιλιακές εταιρείες θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια οι εφοπλιστές πληρώνουν οι ίδιοι εθελοντικά φόρους στο κράτος, για να βοηθήσουν να ξεπεραστεί η κρίση.
http://www.kontranews.gr/

Αυτό είναι το νέο σύμβολο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Αυτό είναι το νέο σύμβολο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που παρουσιάστηκε λίγο πριν από το κλείσιμο του συνεδρίου με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η Μαριτίνα Ζαφειριάδου, το νέο σύμβολο περιλαμβάνει τις φιγούρες πέντε προσώπων, το ένα δίπλα στο άλλο, που θα συμβολίζουν προφανώς τους πέντε συμμετέχοντες, κόμματα και κινήσεις, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom