Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ξηλώνουν κυκλώματα μπράβων (φωτο)

Συνελήφθησαν την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν στη Μύκονο!

  • Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας από το πρωί της Πέμπτης
  • Έχουν γίνει έρευνες σε δεκάδες σπίτια στην Αττική
  • Περισσότερα από 10 άτομα έχουν ήδη συλληφθεί
  • Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz, οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους συνελήφθησαν την ώρα που ήταν έτοιμοι να διαφύγουν στην Μύκονο!
Περισσότερα από 10 άτομα –που εμπλέκονται σε υποθέσεις «προστασίας», εκβιασμών και απειλών ιδιοκτητών καταστημάτων- έχει συλλάβει τις τελευταίες ώρες η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz, οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους συνελήφθησαν την ώρα που ήταν έτοιμοι να διαφύγουν στην Μύκονο!
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία επτά εισαγγελέων. Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας Ρωσοπόντιος πυγμάχος.
 
Η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με έγκυρες πηγές του ereportaz να αναφέρουν, ότι οι συλλήψεις θα ξεπεράσουν τις εικοσιπέντε!
Ειδικότερα, έχουν γίνει έρευνες σε δεκάδες σπίτια στην Αττική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. η επιχείρηση  αφορά δύο κυκλώματα της νύχτας.
Τόπος δράσης τους τα βόρεια προάστια, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά πιάνονται στο δόκανο της Ασφάλειας μέλη των δύο αυτών ομάδων. Η δράση τους εκτείνεται περισσότερο από μία δεκαετία πίσω, ενώ εκτός από «προστασία» έκαναν και εμπόριο λευκής σαρκός.
http://www.ereportaz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom