Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Καραγκιοζιλίκια στο Τρελάδικο! Τα μεσάνυχτα το Πανθεσσαλικό ήταν ακατάλληλο - Τώρα ο τελικός θα γίνει,αλλά ο Βασιλειάδης... δεν θα πάει!!!!


Τρελάδικο η ωραία Ελλάς!για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.

Παρά το “συναγερμό” που χτύπησε η Γ.Γ.Α. 48 ώρες πριν τον τελικού του κυπέλλου Ελλάδας κι ενώ τα μεσάνυχτα ο ίδιος ο υφυπουργός Βασιλειάδης πήρε την ευθύνη και ανέβαλε
τον αγώνα,τελικά σήμερα αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών ότι η σέντρα στη μεγάλη αναμέτρηση θα γίνει κανονικά αύριο Σάββατο 6 Μαϊου.

Το αν θα λήξει ομαλά το παιχνίδι το γνωρίζει μόνο ο Θεός,πάντως για καλό και για κακό ο κύριος Βασιλειάδης,ενοχλημένος από τις εξελίξεις προφανώς, αποφάσισε να φυλάξει τα ρούχα και γι αυτό δεν θα πάει στο Βόλο.

Θα θυμάστε οι παλιότεροι πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν γιορτή και παρευρίσκονταν ακόμα και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Η Πολιτεία εξέφρασε αργά το βράδυ της Πέμπτης τις σοβαρές της επιφυλάξεις για τη διεξαγωγή του αγώνα, μετά και την ύπαρξη μη αριθμημένων εισιτηρίων, αλλά η σύσκεψη της Γ.Γ.Α. με ΕΠΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και αστυνομία έδειξε... σέντρα.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές μίλησαν για πάνω από 1:30 ώρα και συμφώνησαν πως το μεγάλο παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί κανονικά, καθώς τα προβλήματα ξεπεράστηκαν ή θα ξεπεραστούν στις επόμενες 24 ώρες κι έτσι το παιχνίδι θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου (20:30).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Γιώργος Βασιλειάδης, ενημέρωσε το πρωί -δια ζώσης- τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις στο θέμα, ενώ φαίνεται να αποφάσισε να μην παραβρεθεί στον τελικό, λόγω της μεγάλης ενόχλησης και δυσφορίας του με τους χειρισμούς που έγιναν από την ΕΠΟ.

Η αστυνομία εισηγήθηκε θετικά για τη διεξαγωγή του αγώνα και προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος στη συνέχεια άναψε το... πράσινο φως. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχει από χτες ενημερώσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, για την διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να φτάσουν στο Πανθεσσαλικό.

Η μη αρίθμηση των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου ήταν το σημαντικότερο “αγκάθι” για την πραγματοποίηση του τελικού και αποφασίστηκε να υπάρξει η λύση με τα... αυτοκόλλητα. Από τα ξημερώματα, λοιπόν και εν γνώσει του αρχηγού της Αστυνομίας τυπώνονται αυτοκόλλητα.

Ένα πρώτο αυτοκόλλητο αρίθμησης θα κολληθεί σε κάθε κάθισμα, ένα δεύτερο αυτοκόλλητο που θα αντιστοιχηθεί με το bar code του εισιτηρίου και ένα τρίτο που θα παίρνει ο κάθε φίλαθλος με την είσοδό του για να γνωρίζει που θα καθίσει. Εξαιτίας της έλλειψης τουρνικέ, τα εισιτήρια θα "χτυπηθούν" σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου.

Άξιο αναφοράς, πως ακόμα και αυτή τη στιγμή οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό συνεχίζονται, με εργάτες αλλά και εθελοντές να κολλάνε στα καθίσματα τα σχετικά αυτοκόλλητα.

ΑΠΟΡΙΑ ΖΕΙΔΩΡΟΝ:Πόσο μυαλό χρειάζεται ώστε το γήπεδο του τελικού να ορίζεται από την αρχή της περιόδου,ανεξαρτήτως του ποιες ομάδες θα είναι στον τελικό κι όποιου δεν του αρέσει ας μην πάει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom