Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Αριδάκης


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών άφησε την Τρίτη ο δημοσιογράφος Κώστας Αριδάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του αθλητικού συντάκτη Κώστα Αριδάκη, ο οποίος πέθανε χθες σε ηλικία 64 ετών.

Ο Κώστας Αριδάκης γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα. Αμέσως μόλις ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές άρχισε να απασχολείται ως αθλητικός συντάκτης και το 1980 εντάχθηκε στο μισθολόγιο της εφημερίδας «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ».

Στην εφημερίδα «ΦΩΣ» έγινε γνωστός με τη στήλη του «Αγκάθι», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Ενήμερος», «Ομάδα και Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Φίλαθλος», «Sportime», «Αθηναϊκή» και από το 1988 στην Ελληνική Ραδιοφωνία.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», το 1993, εργάστηκε με πάθος για να καθιερωθεί το νέο αθλητικό ραδιόφωνο, ενώ αθόρυβη και ανιδιοτελής ήταν η προσφορά του τα χρόνια του αγώνα ενάντια στο «μαύρο» της ΕΡΤ, μέσα από τη λειτουργία της «ERT Open».

Ο Κώστας Αριδάκης υπήρξε ένας ευσυνείδητος και εργατικός δημοσιογράφος, ο οποίος με ευγένεια και χαμηλούς τόνους, πρόσφερε πολλά στην αθλητική δημοσιογραφία από όποιο μετερίζι κι αν βρέθηκε, πάντοτε με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.

Η κηδεία του Κώστα Αριδάκη θα γίνει αύριο Πέμπτη, 1η Ιουνίου, στις 17.00 στο Κοιμητήριο Ελευσίνας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom