Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 14χρονος από δομή φιλοξενίας προσφύγων


Την κινητοποίηση της Αστυνομίας και του Χαμόγελου του Παιδιού προκάλεσε η εξαφάνιση 14χρονου συριακής καταγωγής, από την περιοχή Πάλιουρα Επανομής, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 14χρονος έμενε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων μαζί με τη θετή του μητέρα, η οποία και δήλωσε χθες, την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα Επανομής.

Σχετικό δελτίο Τύπου εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, στο οποίο αναφέρει:

"Σε συνέχεια της ενημέρωσης που λάβαμε από τη ΜΚΟ Caritas Hellas ενημερώνουμε ότι στις 30/5/2017, στις 10:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή Πάλιουρα στην Επανομή Θεσσαλονίκης, ο Mufed Hasan 14 ετών, συριακής καταγωγής.

Ο Mufed Hasan έχει ύψος 1,50 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα με πορτοκαλί στάμπα και αθλητικά παπούτσια πράσινου και γαλάζιου χρώματος.

Ο ανήλικος μιλά και καταλαβαίνει μόνο την αραβική γλώσσα. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom