Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ο Μαρτίνης "δίνει" Σαμαρά - υπουργούς και ζητά κατ' αντιπαράσταση εξέταση!

Δείτε έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι τα ήξεραν όλα απο το 1998

του Γιάννη Ντάσκα
Πολλοί, μεταξύ αυτών και πολιτικοί μας λένε ότι "δικαιωθήκαμε με τον Μαρτίνη και με την προφυλάκισή του " και μας ρωτούν "πόσο χαρούμενοι είμαστε".

Ο Κ.Μητσοτάκης χαρακτήρισε αυτό το σκάνδαλο 
το 1998 ως
το μεγαλύτερο απο καταβολής ελληνικού κράτους, και γι αυτό μας παρότρυνε να το φέρουμε στην επιφάνεια το 1998 εξασφαλίζοντάς μας έναν πλήρη φάκελο, όπου κυριαρχούσε μια οικονομική "μελέτη" κατασκευής του ιδιωτικού νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" γραμμένη με χειρόγραφη παραπομπή ...4-5 λέξεων που έγραφε ότι η κατασκευή θα κοστίσει μερικά δις δραχμές.
Αρχίσαμε απο το 1998 να γράφουμε.
Κατά διαστήματα έγραφαν και κάποιοι άλλοι και μετά λίγο καιρό τα ανακαλούσαν ως ανακριβή γιατί "έλαβαν εξηγήσεις απο την πλευρά του Ερυθρού Σταυρού".
Αυτό μας ζήτησαν και μας να κάνουμε. 
Με την διαφορά ότι μας πρόσφεραν ΠΑΚΤΩΛΟ χρημάτων για να γράψουμε ότι "είχαμε λάθος πληροφορίες, να δώσουμε το χέρι στον Μαρτίνη, να πάρουμε τον πακτωλό και ας κάνουμε εμετό μετά".
Δεν δεχθήκαμε ποτέ...
Χάναμε τις αξιοπρεπέστατες διευθυντικές μας θέσεις γιατί οι "φιλοι" μας τα έβρισκαν στη συνέχεια με τον Μαρτίνη και φτου και απο την αρχή εμείς...

Από τότε, όμως γράφαμε και λέγαμε σε εκπομπές ότι ο Μαρτίνης δεν θα μπορούσε να επιβιώσει ούτε ένα μήνα στην κορυφή του Ερυθρού Σταυρού αν δεν βρισκόταν σε κλοιό προστασίας από "περιθωριακά υποκείμενα με κοινωνική στίλβωση" και κάναμε ευθείες αναφορές σε προστασία του απο κορυφαίους πολιτικούς αυτά τα 31 χρόνια της διαδρομής του.

Πλούτισε ο ίδιος πάρα πολύ...Αλλά πλούτισαν πάρα πολύ οι πανίσχυροι προστάτες του...
Είχε τόση δύναμη ώστε να εισχωρεί στην κορυφή της εξουσίας.
Σήμερα είναι ο ίδιος προφυλακισμένος και δικαστικοί λειτουργοί έχουν ενταφιάσει έρευνες για κακουργήματα εδώ και χρόνια.
Καταθέταμε επι ημέρες σε ανακριτές μας έλεγαν ότι είναι φοβερά τα εγκλήματα που προφορικά κια γραπτά καταθέταμε και μετά οι έρευνες κατέληγαν στα αρχεία...Καμία απόδειξη;
Κι όμως ...Ο Μαρτίνης προφυλακίστηκε για στοιχεία του 1998!!!
Δείτε προσεκτικά ένα από τα έγγραφα που δημοσιεύσαμε τότε...Μιλάει για μίζες του ....1998!
Δείτε και το άλλο.
Μιλάει για δημοσιογραφική πληροφόρηση με μαγνητοφώνηση κλπ και αναφέρεται στα περίφημα κληροδοτήματα...
Ολα αυτά τα είχαμε από τότε...Ο Μαρτίνης μας εξουδετέρωνε πάντα αφού κατάφερνε όχι μόνο πολιτικούς, αλλά και ...συγγενείς να τους πείθει εναντίον μας.


Σήμερα ο Μαρτίνης μας μιλάει ακριβώς για να επιβεβαιώσει αυτά που γράφαμε τότε. Οτι δηλαδή είχε την προστασία των πολιτικών.
Τα ίδια λέει σήμερα και σε άλλους, όχι μόνο σε μας.
Στον Κώστα ζήτησε με συνέντευξη στο DOCUMENTO κατ αντιπαράσταση εξέταση με τους πρώην Υπουργούς Γεωργιάδη, Βορίδη, Λοβέρδο, μιλάει για τον εκβιασμό που υπέστη ώστε το ιδιωτικό νοσοκομείο να περάσει στον όμιλο Βγενόπουλου κλπ

Το "Ερρίκος Ντυνάν" χτίστηκε ως ιδιωτικό νοσοκομείο με κλεμμένα χρήματα από τα δημόσια ταμεία και τον Ερυθρό Σταυρό, μέσω κληροδοτημάτων κλπ
Ουσιαστικά όμως ο Μαρτίνης το παρέδωσε στη διοίκηση και εκμετάλλευση πολιτικών.
Αυτοί δεν θα είχαν κανένα λόγο να βάλουν έναν ιδιωτικό μπελά στο κεφάλι τους παρά μόνο αν είχαν κέρδος.
Οσο είναι μόνο ο Μαρτίνης προφυλακισμένος καμία δικαίωση δεν ήρθε για το "μεγαλύτερο σκάνδαλο απο καταβολής ελληνικού κράτους". Μας είναι αδιανόητο να έχουν εισπράξει παιδιά υπουργών ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες ευρώ για να κάνουν "δημόσιες σχέσεις" στον Ερυθρό Σταυρό". Να εκποιούνται κληροδοτήματα με μίζες τεράστιες ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.
Σε αυτά τα πλαίσια εκποιήθηκε και το"ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ" με διαδικασίες στην διεφθαρμένη τραπεζική σκηνή της Κύπρου μέσω Βγενόπουλου και Σάλλα.

Ο Μαρτίνης προκαλεί σε κατ αντιπαράσταση εξέταση. Πρέπει να το κάνει η Εξεταστικη Επιτροπή της Βουλής υπό μια προυπόθεση. Να μιλήσει ο Μαρτίνης για τους πρώην πρωθυπουργούς και όλους τους πρώην Υπουργούς από την εποχή που πήρε την Διοίκηση το 1985. Ποιόν δικαστικό του σύστησε τότε ο μακαρίτης Υπουργός Δικαιοσύνης Βαγγέλης Γιαννόπουλος και ποιά διαδρομή είχε αυτός που του σύστησε στη συνέχεια;
Είχε εμπλοκή στον Ερυθρό Σταυρό;
Ποιοί άλλοι δικαστικοί λειτουργοί απο τον ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ χώρο είχαν εμπλοκή και ποιά ακριβώς; 
Ποιές σχέσεις είχαν αυτοί πριν και στη συνέχεια με πολιτικά κόμματα;
Στην Κύπρο το Ερρίκος Ντυνάν " πουλήθηκε 115 εκατομμύρια η πολύ λιγότερα; 
Και αν πουλήθηκε λιγότερα σε ποιές τσέπες κατέληξε η διαφορά;
Ο Ανδρέας Μαρτίνης λέει τώρα στον Κώστα Βαξεβάνη ότι ο Σάλλας έδωσε εντολή στον Υπουργό για να του δώσει το "Ερρίκος Ντυνάν" και πάνω από τον Υπουργό μια φωνή του είπε "Ναι Ανδρέα, κάνε έτσι για να σωθεί το Ντυνάν".
Η εφημερίδα τον ρωτά ποιός το είπε αυτό και εκείνος απαντά
"Αυτός που μου το είπε ήταν πιο πάνω απο Υπουργό"
Η εφημερίδα τον ξαναρωτά :
"Πρωθυπουργός δηλαδή σας το είπε;"
Και εκείνος απαντά "Δεν ξέρω, θα τα πω στη Βουλή".
Αυτά είναι τα σημαντικά.
Πάνω από τον Υπουργό τότε ήταν ο Σαμαράς και ο Παπούλιας.
Με δεδομένο ότι στο συμβούλιο διορίστηκαν όλοι οι άνθρωποι του Σαμαρά (Νίκας, Μπούρας, Κωνστατακόπουλος, Στάϊκου-Σάλλα, Αυγερινός κλπ) είναι προφανές ότι εννοεί τον Σαμαρά, για τον οποίο όπως μας είπε έχει και μπιλιετάκια διορισμών κλπ.
Η προφυλάκιση του Μαρτίνη καμία δικαίωση δεν είναι. 
Ιδιαίτερα μάλιστα αν τον πιέσουν "να πεθάνει στη φυλακή, ώστε να τα φορτώσουν όλα"
Η κυβέρνηση αυτή αν ήθελε πράγματι το φως και την αλήθεια θα έπρεπε να έχει κάνει συμφωνία αποκάλυψης με τον Μαρτίνη και να τον έχει υπο προστασία σε ασφαλές και άνετο για την κάκιστη υγεία του μέρος.
Ετσι γίνεται στις δυτικού τύπου δημοκρατίες.
Στις μπανανίες τον "πεθαίνουν" στη φυλακή...
Διαβάστε κι αυτό:
Αγρια σύγκρουση Μαρτίνη - Αδωνι Γεωργιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom