Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Μυστήριο με τη "σύλληψη" του Γιώργου Φιλιππάκη! - Δεν έγινε λέει η ΕΛ.ΑΣ. και ο δικηγόρος του,ο ίδιος σιωπά


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα απόψε στη σελίδα του δημοσιογράφου και ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γιώργου Φιλιππάκη,ανέβηκκε το παρακάτω ποστ που λέει "Μόλις με συνέλαβαν",για προηγούμενο ποστάρισμα κατά του Λουκά Παπαδήμου και του Γιάννη Στουρνάρα κατόπιν μήνυσης του τελευταίου και άσκησης δίωξης από τον Εισαγγελέα.

Κι ενώ όπως βλέπετε η ανάρτηση περί σύλληψης παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα στη σελίδα του δημοσιογράφου,ο δικηγόρος του δηλώνει ότι δεν συνελήφθη και πρόκειται για χακάρισμα στη σελίδα του.Τα ίδια αναφέρει και η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου στη σελίδα της και μάλιστα γράφει ότι η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνει ότι δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Ο ίδιος σιωπά,ενώ αν όντως έχει γίνει χακάρισμα στη σελίδα του και δεν μπορεί να κάνει αναρτήσεις θα μπορούσε να στείλει μία διευκρινιστική ανακοίνωση στα χιλιάδες site στο διαδίκτυο....

Δείτε ΕΔΩ τη δική μας ανάρτηση τη νύχτα για τη σύλληψη Φιλιππάκη και το επίμαχο ποστ κατά Παπαδήμου και Στουρνάρα.

Δικηγόρος: Δεν συνελήφθη ο Γιώργος Φιλιππάκης - έπεσε θύμα χάκερ

Άγνωστος μπήκε στο λογαριασμό του δημοσιογράφου και ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γιώργου Φιλιππάκης, και έγραψε ότι συνελήφθη για ανάρτηση εναντίον του κ. Στουρνάρα , δήλωσε ο δικηγόρος του, Γιάγκος Λαμπίρης, στο Documentonews.gr.

Ο κ. Λαμπίρης πρόσθεσε ότι ο ίδιος πιθανότατα χάκερ κατέβασε από το Facebook τις δύο αναρτήσεις για τον κ. Στουρνάρα, κάτι που δεν θα έκανε ποτέ, ο πελάτης του Γιώργος Φιλιππάκης, που εμμένει στις απόψεις του.

Ο Γιώργος Φιλιππάκης είχε αναρτήσει στο Facebook σχόλιο κατά του Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την επίθεση εις βάρος του Λουκά Παπαδήμου.
http://www.documentonews.gr

«Καμία Αστυνομική Υπηρεσία, δεν έχει συλλάβει το Δημοσιογράφο Γιώργο Φιλιππάκη»

Καμία σύλληψη για το Δημοσιογράφο Ειδικό Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γιώργο Φιλιππάκη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και το δικηγόρο του.

«Μόλις με συν’ελαβαν» ήταν η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη (28/05-01.20) στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και τα σχόλια και οι κοινοποιήσεις έφτασαν σε τριψήφιο αριθμό. Δημοσιεύματα αναπαρήγαγαν άρθρα με τίτλο «συνελήφθη ο Δημοσιογράφος- Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ».

Από επικοινωνία του nantiaReport με Αστυνομικές Υπηρεσίες Ασφάλειας και τη ΔΕΗ, καθώς και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, διαψεύδεται η οποιαδήποτε σύλληψη του δημοσιογράφου με εμφατικό τρόπο, ‘Καμία Αστυνομική Υπηρεσία δεν έχει συλλάβει το Δημοσιογράφο Γιώργο Φιλιππάκη», επισημαίνουν. Ενω την ίδια εκδοχή -οτι δεν εχει συλληφθεί- υποστηρίζει και ο δικηγόρος του Δημοσιογράφου, Γιάγκος Λαμπίρης.

Είχε προηγηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (27/05) άμεση αντίδραση από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ύστερα από την προσφυγή του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για ακραια σχόλια χρηστών του διαδικτύου σε βάρος του.
http://www.nantiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom