Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Χανιά: Άγριο έγκλημα στο κέντρο της πόλης (φωτο & βίντεο)


Δύο άντρες τσακώθηκαν, ενώ ο ένας έδεσε τον άλλον σε μια λεμονιά στην αυλή του σπιτιού με αποτέλεσμα τον στραγγαλισμό του.


Ένα αποτρόπαιο έγκλημα απεκαλύφθη το απόγευμα της Τρίτης
στην οδό Μυλωνογιάννη στα Χανιά.

Ήταν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν σε μονοκατοικία στην οδό Μυλωνογιάννη 108 τσακώθηκαν δύο Ρουμάνοι που ήταν γείτονες, ενώ ευρίσκοντο σε ταρατσάκι μικρού ανεξάρτητου δωματίου που είναι στην πίσω αυλή της μονοκατοικίας.

Στην διάρκεια του τσακωμού, κάποια στιγμή έπεσαν απο το ταρατσάκι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι ο ένας απο τους δύο, περίπου 40 ετών.

Τότε ο άλλος - όπως είπε στους αστυνομικούς - τον έδεσε σε μια λεμονιά με σκοπό να ειδοποιήσει την αστυνομία, όπως και έκανε.

Όμως το θύμα βρέθηκε κρεμασμένος απο το δέντρο και στραγγαλισμένος απο το σκοινί.

Να σημειωθεί πως απο το πέσιμο το θύμα έφερε πολλά τραύματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα, αρχικά, να δοθεί η εντύπωση πως είχε χτυπηθεί με κάποιο αντικείμενο.

Παρούσα ήταν και μια γυναίκα απο την Βουλγαρία,η οποία προσήχθη απο τους αστυνομικούς, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί.Για ανθρώπους ήσυχους που δεν έδιναν δικαιώματα , αν και μεταξύ τους φαίνεται πως είχαν  διαφορές, κάνει λόγο ένας γείτοναςhttp://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: