Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Συντάξεις χηρείας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή


Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την είσοδο της Βουλής. 

Με πείσμα και αποφασιστικότητα κατάφερε τετραμελής αντιπροσωπεία
(Πόπη Δεληγιάννη, Χριστίνα Τσέτουρα, Διονύσια Παπαχριστοπούλου, Ειρήνη Γαλιαστού) και μπήκε εντός της Βουλής όπου συναντήθηκε - μίλησε με τον Α' αντιπρόεδρο της Βουλής Κουράκη Αναστάσιο, τον πρόεδρο επιτροπής ευρωπαϊκών υποθέσεων Μανιό Νικόλαο και τον επιστημονικό συνεργάτη Κούτουρη Νικόλαο.

Τους επιδόθηκε το ψήφισμα και μετά από μια σύντομη συζήτηση "δεσμεύτηκαν" να συνδράμουν στην τροποποίηση του ηλικιακού κριτηρίου του άρθρου 12 του ν.4387/2016. Μάλιστα ζήτησαν την επόμενη φορά να επισκεφτούν μαζί τους τον κ. Πετρόπουλο και να του θέσουν αυτό το τεράστιο κοινωνικό - οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει και να βρεθεί μια λύση.

Στην είσοδο της Βουλής συναντήθηκαν kai με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ,Aδωνη Γεωργιάδη,ο οποίος δήλωσε "Είναι ανήθικο να αφήνουμε γυναίκες με παιδιά, που ο θάνατος τις κτύπησε, ανυπεράσπιστες. Είμαι μαζί τους."

Ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α θα συμμετάσχει και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας της Τετάρτης, 17 Μαΐου 2017 στον Πειραιά το πρωί με την ΠΝΟ και στην Αθήνα το απόγευμα με φορείς εργαζομένων και συνταξιούχων, όπως τα Σώματα Ασφαλείας και την ΕΑΑΣ.

To tweet του 'Άδωνη Γεωργιάδη στο Facebook:
http://www.onalert.gr/

Απορία Ζείδωρον: Λαλίστατε και πανταχού παρόντα κύριε αντιπρόεδρε της Ν.Δ. αντί για τζάμπα αναρτήσεις με όμορφα λόγια συμπαράστασης γιατί δεν δεσμεύεστε από τώρα ότι θα αλλάξετε το άρθρο με το όριο ηλικίας και μάλιστα για όλες τις χήρες αμέσως μόλις γίνετε κυβέρνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: