Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Βραχιολάκια σε 48χρονη δικηγόρο που "ξεζούμισε" παπά! - Του έφαγε πάνω από 600.000€

Δυστυχώς το ρεπορτάζ δεν αναφέρει που έβρισκε τόσα χρήματα το θύμα!

Γνωστή δικηγόρος των Αθηνών βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια, όταν παρέλαβε από ιερέα το ποσό των 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, καθώς τον εκβίαζε με το
πρόσχημα πως θα μεσολαβούσε σε Αξιωματικό τις ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να “θάψει” ένταλμα” σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.


Η 48χρονη δικηγόρος έχει διαγραφεί από το δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το 2006, την περίοδο δηλαδή που ήταν σε εξέλιξη η έρευνα για το παραδικαστικό κύκλωμα.

Όσον αφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές, η 48χρονη δικηγόρος από το 2006 που γνωρίστηκε με τον συγκεκριμένο ιερέα, του αφαίρεσε εκβιαστικά ποσό που υπερβαίνει τις 600.000 ευρώ, απειλώντας τον με δήθεν με αποκαλύψεις που θα κλονίσουν το ιερατικό του λειτούργημα και αφορούν δήθεν ευαίσθητες προσωπικές του υποθέσεις.

Πριν από δυο εβδομάδες η δικηγόρος, μαζί με το σύζυγο της οποίος είναι συνταξιούχος Αστυνομικός από την Μεσσηνία, προσέγγισαν εκ νέου τον ιερέα και του είπαν πως εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, έπειτα από μήνυση που τους είχε κάνει άτομο που έχει σχέση με την εκκλησία στην οποία ιερουργεί και κατήγγειλε δήθεν στην Εισαγγελία πως ο ιερέας δεν του κολλάει τα ένσημα στο ΙΚΑ.

Click4more: Γνωστή δικηγόρος εκβίαζε και "ξεζούμιζε" παπά – Του έφαγε πάνω από 600.000€

Μάλιστα η δικηγόρος υποστήριξε πως η υπόθεση εξετάστηκε από τον Εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να διαπιστώσει το βάσιμο των καταγγελιών και να διατάξει την σύλληψη του ιερέα εκδίδοντας μάλιστα και ένταλμα σε βάρος του.

Βέβαια στην συνέχεια πέρασε στο “κερασάκι” που θα έβαζε στην “τούρτα” του εκβιασμού, λέγοντας στον έντρομο πια ιερέα, πως η ίδια και ο σύζυγος της είναι σε θέση, μέσω των γνωριμιών που διαθέτουν, να μεσολαβήσουν σε Αστυνομικούς στην ΓΑΔΑ προκειμένου να “θάψουν” το ένταλμα σύλληψης.

Παράλληλα του “έριξε” και το τελικό χτύπημα, λέγοντας του πως όλα αυτά θα γίνουν με το αζημίωτο, ζητώντας από τον ιερέα το ποσό των 4.000 ευρώ. Πλέον ο ιερέας είχε φθάσει στο απροχώρητο με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, της Ασφάλειας Αττικής καταγγέλλοντας το νέο εκβιασμό, σημειώνοντας παράλληλα στην καταγγελία του πως και κατά το παρελθόν του είχαν αποσπάσει χρήματα των οποίων η αξία υπερβαίνει τις 600.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν το ποσό των 2.000 ευρώ και όταν ο ιερέας συναντήθηκε με την δικηγόρο, σε καφετέρια απέναντι από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και τα πήρε στα χέρια της, αμέσως συνελήφθη από τους Αστυνομικούς, ενώ στην δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της κατηγορίες έχουν αποδοθεί και στο σύζυγο της.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom