Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Λεωφορείο εισέβαλε σε καφετέρια στου Ζωγράφου


Ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα με έναν ελαφρά τραυματία σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα,γύρω στις 16:00, στη συμβολή των οδών Ιλισίων και Σεβαστείας στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την αστυνομία ένα αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με διερχόμενα αυτοκίνητα πριν «εισβάλει» σε καφετερία της περιοχής. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένας επιβάτης, ενώ στο σημείο κατέφθασε η Τροχαία που πήρε καταθέσεις από τους οδηγούς.



Εκτεταμένες φθορές υπέστη το λεωφορείο 220 που εκτελούσε το δρομολόγιο Ακαδημία-Άνω Ιλίσια και προσέκρουσε στην είσοδο καφετέριας στην περιοχή του Ζωγράφου. Το αστικό λεωφορείο έχει φθορές στο μπροστινό μέρος και από θαύμα δεν τραυματίστηκε διερχόμενος πολίτης. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά και από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός,ενώ στην καφετέρια εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν πελάτες.


Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ένα ΙΧ παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και ο οδηγός του λεωφορείου που κατέβαινε την οδό Σεβαστείας έκανε ελιγμό για να το αποφύγει με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην καφετέρια.
http://www.enikos.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα στο αγαπητό ζειδωρον και στους αναγνώστες/συγγραφείς/σχολιαστες του

Εδώ και λίγο καιρό έχουμε δημιουργήσει ένα ειδησιογραφικό blog

το όνομα : Δυναμικές ειδήσεις

link : http://powernewsgreece.blogspot.com/

θα μας βοηθούσατε αν μπαίνατε να το δείτε άλλωστε το σημαντικό για εμάς τους blogger πιστέυω ότι είναι η αναγνωρισημότητα καθώς για αυτό δημιουργούμε blogs

επίσης αν θέλατε να γίνετε και εσείς συγγραφείς μπορείτε να μας βρείτε στο facebook ή το twitter

Read more: Go to TOP and Bottom