Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Με την ψυχή στο στόμα η Αργεντινή κέρδισε 1-0 την Ελβετία στο 118'


Αργεντινή και Ελβετία κονταροχτυπήθηκαν σκληρά για ένα εισιτήριο στην 8άδα του παγκοσμίου κυπέλλου!Χρειάστηκαν 120' αγώνα για να υπάρξει νικητής,αφού στην κανονική διάρκειά του οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0....

Εφτασε το 118' για να μπορέσουν οι Αργεντίνοι να λυγίσουν τους Ελβετούς 1-0,που είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις της παράτασης και να πάρουν την πρόκριση στους "8" του Μουντιάλ!

Η Ελβετία κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Η ομάδα του Ότμαρ Χίτσφελντ έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, αλλά τη μία αντέδρασε σωστά ο τερματοφύλακας της Αργεντινής και την άλλη ο Ντρμιτς αστόχησε στο τετ α τετ με τον Ρομέρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αργεντινή δημιούργησε κι έχασε πλήθος ευκαιριών,αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε μόνο τα γκολ...

Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης,μόνο που  τα πόδια άρχισαν να βαραίνουν όσο παρέμενε το 0-0!

Στο 108' ο Ελβετός τερματοφύλακας είπε όχι σε κεραυνό του Ντι Μαρία,όμως στο 118' δεν μπόρεσε ο Μπενάλιο να τον σταματήσει κι αυτός πέτυχε το χρυσό γκολ της πρόκρισης για την Αργεντινή!

Στο 121' ο Τζεμαϊλι καρδιοχτύπησε τους Αργεντίνους σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι του Ρομέρο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αργεντινή (Αλεχάντρο Σαμπέγια): Ζαμπαλέτα, Φερνάντες, Γκαράι, Ρόχο(103' Μπασάντα), Γκάγκο(106' Μπίλια), Μασεράνο, Ντι Μαρία, Λαβέτσι(75' Παλάτσιο), Μέσι, Ιγκουαϊν.

Ελβετία (Ότμαρ Χίτσφελντ): Μπενάλιο, Λιχστάινερ, Τζουρού, Σαρ, Ροδρίγες, Μπεχράμι, Ίνλερ,Τσάκα(66'Φερνάντες), Μεχμέντι(113' Τζεμαϊλί), Σακίρι, Ντρμιτς (82' Σεφέροβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom