Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Η Ξάνθη έμεινε στη Super League κι ο Ολυμπιακός Βόλου με... τ' όνειρο

Οι Θρακιώτες νίκησαν με 2-1 στο επεισοδιακό μπαράζ και παρέμειναν στη μεγάλη κατηγορία

Skoda Ξάνθη και Ολυμπιακός Βόλου έπαιξαν τους κόπους μιας χρονιάς στο ουδέτερο “Κλεάνθης Βικελίδης” στην Θεσσαλονίκη.

Η Ξάνθη τερμάτισε 3η από το τέλος στη Superleague και ο Ολυμπιακός Βόλου τρίτος στα play offs της Footballleague,έτσι μοιραία έπαιξαν απόψε για την τρίτη θέση που οδηγεί στην Α' κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Τυχερή η Ξάνθη,φαρμακερή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ημίχρονο.

Να σημειώσουμε ότι το πρωί σήμερα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" βρέθηκαν κομμένα τα δοκάρια και καρφιά στον αγωνιστικό χώρο.Τα συνεργεία όμως εργάστηκαν αποτελεσματικά, οι ζημιές αποκαταστάθηκαν και η αναμέτρηση διεξήχθη κανονικά.


Ο αγώνας ξεκίνησε με 24' καθυστέρηση διότι Ξάνθη και Ολυμπιακός Βόλου διαφώνησαν γιατί η Ξάνθη ζήτησε να αλλάξει πάγκο για λόγους ασφαλείας, κάτι που δεν δέχτηκε η ομάδα του Βόλου!Αμέσως με την έναρξη τραυματίστηκε ο ένας επόπτης από κάποιο αντικείμενο και υπήρξε σύντομη διακοπή!

Ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ στο 34',όταν ο Μόνχε πήρε τη μπάλα από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και την έδωσε στον Γκούρμα, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου η Ξάνθη ισοφάρισε όταν,από το φάουλ του Κάλβο,ο Γούτας ο οποίος βρισκόταν σε αντικανονική θέση πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου απεβλήθησαν ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης κι ένας φροντιστής του Ολυμπιακού διότι διαπληκτίστηκαν.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες.Ο Μάνταλος είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο. Όπως φαίνεται στο ριπλέι τόσο ο Μάνταλος όσο και ο Βασιλακάκης έσπρωξαν τον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου.

Στο 82' η Ξάνθη πέτυχε το δεύτερο γκολ με τον Ράνο,ο οποίος με κεφαλιά-ψαράκι από σέντρα του Κάλβο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού Βόλου και την ομάδα του στα σαλόνια της Α' κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο 92' ο Μπρέσκα,έδωσε στον Ιωάννου,ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση,αφού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη.

Στο 98' αντικείμενο χτύπησε στο κεφάλι τον προπονητή της Ξάνθης!

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Γιαλούσης, Μελίσσης, Αρβανιτίδης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Ζέρης(86' Κατσίκης), Μόνχε(86' Ιωάννου), Νικολιάς(77' Μπρέσκα), Γκούρμα.


Skoda Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Βασιλακάκης,Παϊτο(90' Βάλλας) Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Μπέρτος, Φλίσκας, Κάλβο(94' Χοσέμι), Μάνταλος, Μαρίν(54' Ράνος), Σολτάνι.

Ανακοίνωση… φωτιά εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου λίγη ώρα πριν την έναρξη του β’ ημιχρόνου του μπαράζ με τη SKODA Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ να παραιτηθεί άμεσα και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος – μαριονέτα της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Όλη η Ελλάδα είδε τα αίσχη της διαιτησίας στο μπαράζ του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο με 10λεπτη καθυστέρηση όπως το επιτρέπει ο κανονισμός και την Δευτέρα το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα ζητήσει ακρόαση από την εισαγγελία για να καταθέσει αυτά που γνωρίζει για όλο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Και ας αναλάβετε πλέον τις ευθύνες σας! Αρκετά χορτάσαμε με τους δήθεν εξυγιαντές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου! Να τους χαίρεστε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom