Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής


Συνελήφθη στο Χαλάνδρι ο γνωστός επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας δισκοπωλείων Metropolis, για οφειλές προς το δημόσιο, ύψους 700 χιλιάδων ευρω.

Πρόκειται για το γιο του Μάκη Κουρή,ο οποίος έχει και το τηλεοπτικό κανάλι MAD και πολλές εκκρεμότητες με τους απολυμένους των δισκοπωλείων Metropolis.

Διαβάστε σχετικά:Mad Awards: Όταν σβήνουν τα φώτα εμφανίζεται η διαπλοκή


Αντιμέτωποι με την αδιαλλαξία του επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή, που εδώ και 2,5 χρόνια δεν τους καταβάλλει τους μισθούς και τις αποζημιώσεις που τους οφείλει, οι απολυμένοι εργαζόμενοι των καταστημάτων Metropolis προχώρησαν σε μια ακόμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το χώρο απονομής των βραβείων MAD χθες Τρίτη στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από την κεντρική είσοδο της διοργάνωσης με τη συνδρομή αλληλέγγυων από πρωτοβάθμια σωματεία και συλλογικότητες. Με συνθήματα, παλμό, τρικάκια και μοίρασμα κειμένων κατήγγειλαν για μια ακόμη φορά την εργοδοτική ασυδοσία του Ανδρέα Κουρή και το καθεστώς ασυλίας στο οποίο τυγχάνει και του παρέχεται απλόχερα από πολιτικούς παράγοντες, επιχειρηματίες, αλλά και από την ίδια τη Δικαιοσύνη, όπως αναφέρουν.

«Αυτό το καθεστώς ασυλίας που αγκαλιάζει τον υπόδικό για χρέη και προς το Δημόσιο Ανδρέα Κουρή γίνεται παραπάνω από αισθητό κάθε φορά που διαδηλώνουμε έξω από τα σόου που διοργανώνει με την υπερβολική παρουσία κάθε λογής αστυνομικών δυνάμεων που, αντί να σπεύσουν να τον συλλάβουν για τις παρανομίες που διαπράττει, φροντίζουν να τον προστατεύουν. Μόνο που αυτή τη φορά η αστυνομική παρουσία ξεπέρασε τα όρια αφού ανάμεσα στους αστυνομικούς με πολιτικά που επόπτευαν τη διαδήλωσή μας υπήρξε και ένας που φορούσε μπλούζα χρώματος μπλε με το λογότυπο της ertopen.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός παρακολουθούσε σε μικρή απόσταση τόσο την προσυγκέντρωσή μας έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Φάληρο χώνοντας το πρόσωπό του σε διερχόμενο περιπολικό για να συνομιλήσει με το πλήρωμά του και στη συνέχεια παραβρέθηκε και στη διαδήλωσή μας έξω από το ΣΕΦ. Θεωρούμε επιβεβλημένο να καταγγείλουμε αυτό το γεγονός, δεδομένου ότι με αυτή την παραποίηση και το καμουφλάρισμα του συγκεκριμένου αστυνομικού οργάνου στην πράξη αμαυρώνεται και συκοφαντείται ο επίμονος αγώνας των συναδέλφων μας της ΕΡΤ», αναφέρουν σε έγγραφη καταγγελία τους και επισημαίνουν ότι υπήρχε ισχυρή παρουσία ανδρών security που φορούσαν μαύρες μπλούζες δίχως τα διακριτικά της εταιρίας στην οποία εργάζονται.

Κι όλα αυτά, ενώ λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκε η επέκταση του καναλιού MAD στην Αλβανία με την έναρξη λειτουργίας του MAD Albania, στις 16 Ιουνίου μετά τη λειτουργία του στη Βουλγαρία και στην Κύπρο. Αυτή η επέκταση αποδεικνύει όπως εξηγούν οι απολυμένοι του ομίλου Κουρή, ότι «για τον Ανδρέα Κουρή λεφτά υπάρχουν και με το παραπάνω. Αλλά μόνο για να επεκτείνει τις μπίζνες του και να θησαυρίζει περισσότερο. Με τα λεφτά που οφείλει σε εμάς και σε άλλους. Πατώντας πάνω σε πτώματα και πετώντας στην ανέχεια και την εξαθλίωση τους εργαζόμενούς του».
από το koutipandoras
μέσω το Γρέκι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα στο αγαπητό ζειδωρον και στους αναγνώστες/συγγραφείς/σχολιαστες του

Εδώ και λίγο καιρό έχουμε δημιουργήσει ένα ειδησιογραφικό blog

το όνομα : Δυναμικές ειδήσεις

link : http://powernewsgreece.blogspot.com/

θα μας βοηθούσατε αν μπαίνατε να το δείτε άλλωστε το σημαντικό για εμάς τους blogger πιστέυω ότι είναι η αναγνωρισημότητα καθώς για αυτό δημιουργούμε blogs

επίσης αν θέλατε να γίνετε και εσείς συγγραφείς μπορείτε να μας βρείτε στο facebook ή το twitter