Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τι λένε Κ. Μάρκου και Θ. Οικονόμου για την «ολέθρια σχέση»!


- Τι απαντάνε στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος η νυν και ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ
- Είναι ζευγάρι οι δυό τους;

Την απάντησή της στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της Κυριακής 22 Ιουνίου, στο οποίο γίνεται αναφορά στον ξαφνικό έρωτα της βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς κυρίας Κατερίνας Μάρκου με το συνάδελφό της κ. Θανάση Οικονόμου, δίνει η βουλευτής με επιστολή της στην εφημερίδα.

«Παρότι στεναχωρούμαι για μια σχέση ανθρώπων που κατέληξε στα δικαστήρια, δηλώνω ρητά ότι η διάσταση των συζύγων και όλη αυτή η εξέλιξη δεν με αφορά και δεν οφείλεται σε εμένα, από καμία άποψη», υποστηρίζει η κυρία Μάρκου.

Διαβάστε όλη την επιστολή της βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ για το δημοσίευμα που περιγράφει την σχέση της με τον βουλευτή κ. Θ.Οικονόμου.

«Κύριοι, ξαφνιάστηκα δυσάρεστα από το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας «Πρώτο Θέμα» (Κυριακή, 22-06-2014), με φωτογραφίες, προσβλητικές αναφορές και υπονοούμενα που γίνονται για το πρόσωπό μου. Το δημοσίευμα δεν είχε διασταυρωθεί και ελεγχθεί για την αλήθεια του, τουλάχιστον για όσα με αφορούν, ενώ δεν ερωτήθηκα καν σχετικώς από το συντάκτη του άρθρου, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Κύριοι, παρότι στεναχωρούμαι για μια σχέση ανθρώπων που κατέληξε στα δικαστήρια, δηλώνω ρητά ότι η διάσταση των συζύγων και όλη αυτή η εξέλιξη δεν με αφορά και δεν οφείλεται σε εμένα, από καμία άποψη.

Πιστεύω πως η ζωή μου, δημόσια και ιδιωτική, είναι τέτοια που δεν έδωσε ποτέ αφορμή για αναφορές σαν αυτές που γίνονται στο δικόγραφο και στο δημοσίευμα που το υιοθέτησε φωτογραφικά» καταλήγει η κυρία Μάρκου.

Η απάντηση του Θανάση Οικονόμου στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος

Κύριε Διευθυντά,
Στο φύλλο σας της 22/06/2014 διαθέσατε 3 εσωτερικές σελίδες και μέρος του πρωτοσέλιδού σας σε δημοσίευμα με τίτλο «Ολέθρια Σχέση…».

Το δημοσίευμα, όπως αντιλαμβάνομαι, είναι δημοσιοποίηση αποσπασμάτων μίας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της σε διάσταση συζύγου μου για επιμέλεια τέκνων και διατροφή αυτών και της ίδιας, που δικάζεται μόλις την ερχόμενη Παρασκευή.

Δεν καταλαβαίνω τη δημοσίευση ενός τέτοιου εγγράφου, που δόθηκε στον συντάκτη σας από την αντίδικο, που ως επικοινωνιολόγος, προφανώς, χρησιμοποιεί την δουλειά της και την σχέση της χάριν των οικονομικών απαιτήσεών της και – κατ’ εμέ – και της εμπάθειάς της, που επιδιώκει τον προσωπικό διασυρμό και την καθολική απαξίωσή μου.

Λυπάμαι που κανείς δεν φρόντισε στοιχειωδώς έστω να με ρωτήσει σχετικά πριν την δημοσίευση, όπως και λυπάμαι ακόμα περισσότερο γιατί δημοσιεύτηκε δίχως οποιαδήποτε διασταύρωση των αναφορών για χάρη της αλήθειας. Ειλικρινά εντυπωσιάσθηκα από το μέγεθος του δημοσιεύματος, θα συμφωνήσετε ότι είναι ασυνήθιστο.

Μπορεί να ήμουν βουλευτής, μπορεί να με ενδιαφέρουν τα κοινά, αλλά δεν καταλαβαίνω το εύρος και την βιασύνη αυτής της δημοσίευσης, για μία προσωπική – οικογενειακή σχέση που κατέληξε σε αυτήν την έντονη διένεξη που με θλίβει τουλάχιστον, ιδιαίτερα επειδή υπάρχουν 2 ανήλικα παιδιά.

Όσον αφορά στην ουσία, δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφονται για παράνομες, ανήθικες ή χυδαίες πράξεις και προθέσεις μου, το αντίθετο συνέβαινε και συνεχίζει να συμβαίνει, και μόνη η κοινολόγηση αυτού του δικαστικού εγγράφου, και σε εσάς, δείχνει τις
προθέσεις και την πρακτική της σε διάσταση συζύγου μου.

Βέβαια, θα παρακαλούσα, άσχετα από οτιδήποτε άλλο, να περιμένετε την έκδοση των σχετικών δικαστικών αποφάσεων για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, οι αφορμές και οι αιτίες αυτής της αντιδικίας, που σε καμία περίπτωση δεν οφείλονται σε ένα τρίτο πρόσωπο.

23 Ιουνίου 2014
Θανάσης Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom