Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Λουκέτο από σήμερα στις Παιδικές Χαρές του Δήμου Ζωγράφου

...υποθέτουμε κι όλης της χώρας αφού σήμερα έληξε η προθεσμία Μιχελάκη για ανακατασκευή και πιστοποίησή τους!

Οσα μικρά παιδιά με τους γονείς ή τους παππούδες ξεκίνησαν σήμερα το πρωί να πάνε στις κούνιες βρέθηκαν μπροστά σε κλειδωμένες πόρτες!Αντε τώρα να εξηγήσεις στο μωρό ότι ο Ντινόπουλος δεν έδωσε παράταση συμπλέοντας με τον άλλο γίγαντα το Μιχελάκη.

Και μιλάμε για παιδικές χαρές που μέχρι χτες το βράδυ ήταν γεμάτες,
ξαφνικά σήμερα τηρώντας τη μπαρούφα του Μιχελάκη σφραγίστηκαν για να ανασκευαστούν υποτίθεται και να πάρουν την περίφημη πιστοποίηση.Με ποιον προϋπολογισμό,με ποια κονδύλια;Αφού δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή στους περισσότερους δήμους της χώρας.

Απλά θα παραμείνουν κλειστές χωρίς να γίνεται κανένα έργο μέχρι το Σεπτέμβρη που θα αναλάβουν οι νέοι δημοτικοί άρχοντες και φτου κι απ' την αρχή.

Στις 18 Ιούνη,όταν ο νέος υπουργός έθιξε το γράφαμε:
Πονάει δόντι,κόβει κεφάλι ο γίγαντας Ντινόπουλος:Λουκέτο τέλος του μήνα στις Παιδικές Χαρές!

"Είχαν δεν είχαν τώρα τα 'βαλαν στα ίσια και με τα μικρά παιδιά .
Στο όνομα της δήθεν ασφάλειάς τους τους στερούν τη μοναδική διασκέδαση.

Μέχρι σήμερα δηλαδή κύριε υπουργέ,που η πλειοψηφία των Παιδικών Χαρών έχουν τα χάλια τους,δεν είχε κανένας την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος;

Οσα φιρμάνια και να βγάλετε αν δεν πέσει χρήμα δεν πρόκειται να μπει ούτε βίδα.Απλά θα βάλετε γονιούς και κάπως μεγαλύτερα παιδιά να τσακώνονται με τους δημάρχους και τους υπεύθυνους,όπου υπάρχουν τέτοιοι.Αν και γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι περισσότερες δεν έχουν καμία περίφραξη ή έχουν μια υποτυπώδη συρμάτινη τοιαύτη.

Οπως καταλαβαίνετε πιο πιθανό είναι τραυματιστεί κάποιος από τα σκουριασμένα συρματοπλέγματα που θα υποχρεωθεί να παραβιάσει παρά από τα όργανα της Παιδικής Χαράς!"

Παλιά λέγαμε πως εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο Στρατός!Στα χρόνια του μνημονίου όμως εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει το κράτος!

Πως είναι δυνατόν μωρέ  να ανασκευαστούν χιλιάδες παιδικές χαρές χωρίς δεκάρα;

Εμείς επικοινωνήσαμε σήμερα με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ζωγράφου απ' όπου μας είπαν ότι από τις οκτώ (8) παιδικές χαρές της πόλης λειτουργούν μόνο δύο (2).Κατά σύμπτωση μάλιστα βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη,στον Αγιο Γεράσιμο και στην πλατεία Τερζάκη.Από κει και πέρα σε μια τεράστια πόλη με χιλιάδες μικρά παιδιά.... λουκέτα!!!

Στην ερώτησή μας:Αφού έκλεισαν για να ανασκευαστούν πότε θ' αρχίσουν τα έργα και πότε προβλέπεται να δοθούν για χρήση;

Η απάντηση ήταν:Εχουμε κάνει προϋπολογισμούς και περιμένουμε έγκριση για ν' αρχίσουμε!Πάντως προβλέπεται μέχρι το Σεπτέμβρη να είναι κλειστές...

Κι αφού δεν αρχίζουν ακόμα τα έργα γιατί τις κλείσατε;Γιατί έτσι διέταξε ο Μιχελάκης!

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλι.....
Πλάκα μας κάνουν κι αυτοί,που έτσι κι αλλιώς το Σεπτέμβρη παραδίδουν,όπως και το υπουργείο,που μετά από ένα τραγικό περιστατικό σε λούνα παρκ του Ελληνικού αποφάσισε να δείξει το ενδιαφέρον του για τα μικρά παιδιά βγάζοντας απλά ένα φιρμάνι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην Ούλοφ Πάλμε πάντως όσοι μπορούν πηδάνε τα κάγγελα....

Read more: Go to TOP and Bottom