Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Νέες επιχειρήσεις για την εξάρθρωση του καρτέλ της ηρωίνης με τον έναν τόνο λευκού θανάτου


Νέες έρευνες ακόμα και επιχειρήσεις ετοιμάζουν οι Ελληνικές Αρχές για την πλήρη εξάρθρωση του πολυδαίδαλου καρτέλ της ηρωίνης, το οποίο φαίνεται πλέον από τα στοιχεία πως ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς ο ένας τόνος του λευκού θανάτου προορίζονταν για τις μεγάλες πρωτεύουσες τις Γηραιάς Ηπείρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit, στελέχη του Λιμενικού, της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, αλλά και Ομοσπονδιακοί πράκτορες των ΗΠΑ, είναι έτοιμοι να ξηλώσουν κι άλλο παρακλάδι του κυκλώματος, το οποίο λειτουργεί σε νησιωτική περιοχή, προκειμένου να έχει πρόσβαση στης θαλάσσιες οδούς, ώστε να εξάγει με ευκολότερο τρόπο το λευκό θάνατο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο μεταξύ, φαίνεται πως οι αξιωματικοί του Λιμενικού βρήκαν την άκρη του νήματος με το sms που έφυγε από το κινητό τηλέφωνο του 15χρονου γιου του 44χρονου εφοπλιστή, την ώρα που οι πάνοπλοι άνδρες έμπαιναν στην βίλα τις Φιλοθέης, χωρίς βέβαια να έχει γίνει γνωστό εάν το μήνυμα το έστειλε το παιδί, η άλλο πρόσωπο που χρησιμοποίησε την συσκευή του.

Ο ρόλος-κλειδί του μηνύματος


Όπως αποκάλυψε από χθες το Newsit το μήνυμα ήταν λακωνικό και εφιστούσε την προσοχή σε άγνωστο άτομο, ενώ παράλληλα προέτρεπε των ίδιο και τους υπόλοιπους παραλήπτες να εξαφανιστούν. 


Από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, αλλά και με την τεχνολογία του σούπερ κοριού τις ΕΛ.ΑΣ οι Λιμενικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα ενός κινητού «φαντάσματος» στην περιοχή τις Παλαιάς Φώκαιας και μάλιστα σε υπέρπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, το οποίο δέχθηκε το επίμαχο sms.

Αργά χθες το βράδυ, πάνοπλοι άνδρες του Λιμενικού μπήκαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και διαπίστωσαν πως τρεις ένοικοι πολυτελών δωματίων, την ημέρα που διεξήχθη η μεγάλη επιχείρηση σε Φιλοθέη και Κορωπί, έσπευσαν να εξαφανιστούν παίρνοντας μαζί τους μόνο τα προσωπικά τους έγγραφα και τα κινητά τους τηλέφωνα, αφήνοντας πίσω τους, όμως, το σύνολο των αποσκευών τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως πρόκειται για Τούρκους, οι οποίοι έχουν στενή σχέση με το καρτέλ τις ηρωίνης και έσπευσαν να σβήσουν τα ίχνη τους προκειμένου να μην εντοπιστούν από τις Αρχές.

Τέλος, εισβολή πραγματοποιήθηκε επίσης χθες το βράδυ, σε πολυτελή κατοικία τις Ν. Μάκρης, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό από τις Λιμενικές Αρχές ποιος διέμενε στην μονοκατοικία και τι βρέθηκε στο εσωτερικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με τις μπλούζες στα πρόσωπα έφτασαν στον Εισαγγελέα - Ο εφοπλιστής και η βίλα στη Φιλοθέη με την ηρωίνη - Βίντεο ντοκουμέντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom