Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ... - Η ολέθρια σχέση δύο βουλευτών

Για ξυλοδαρμό και φοροδιαφυγή καταγγέλλει τον βουλευτή η πρώην σύζυγός του!!!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", για ξυλοδαρμό και φοροδιαφυγή καταγγέλλει τον πρώην βουλευτή Ιωαννίνων, Θανάση Οικονόμου, η πρώην σύζυγός του,ύστερα από το διαζύγιό τους, λόγω του ξαφνικού έρωτα του Θ. Οικονόμου με τη βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ, Κατερίνα Μάρκου

Στα αποκαλυπτικά στοιχεία που βγάζει στο φως της δημοσιότητας η κυριακάτικη Αθηναϊκή εφημερίδα, στο ρεπορτάζ με τίτλο: "ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ...", αναφέρεται στην... ολέθρια σχέση της νυν και του πρώην βουλευτή και όπως σχετικά περιγράφει: "Ο ξαφνικός έρωτας της Κατερίνας Μάρκου με τον Θανάση Οικονόμου,οδήγησε και τους δύο σε διαζύγια". 

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι η πρώην σύζυγος του πρώην βουλευτή Θ. Οικονόμου, τον καταγγέλλει για ξυλοδαρμό και φοροδιαφυγή!!!Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πρώην σύζυγος,ο Θ.Οικονόμου έχει εισοδήματα που αγγίζουν τα 25.000 ευρώ το μήνα και είναι ιδιοκτήτης 2 υπερπολυτελών ιστιοφόρων!!!

Η εφημερίδα αποκαλύπτει και τα... μοιραία -όπως τα ονομάζει- SMS της απιστίας! 

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η πρώην σύζυγος του Θ. Οικονόμου, είχε γεννήσει τα δίδυμα παιδιά τους, ενώ η Θεσσαλονικά βουλευτής ήταν παντρεμένη με τον εκδότη Αλέξανδρο Παπαζήση.
http://epirusgate.blogspot.gr/

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom