Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Άλλος ένας τόνος ηρωίνης βρέθηκε σε αποθήκη το Κορωπί - Μπλόκαραν το πλοίο που τη μετέφερε - Συνελήφθησαν 14 άτομα

Να δεις που άρχισε η ανάπτυξη και δεν την πήραμε χαμπάρι...

- Τα 986 κιλά και 600 γραμμάρια βρέθηκαν σε αποθήκη στην περιοχή Λαμπρικά
- Τα ναρκωτικά φέρεται να είχαν μεταφερθεί στην Ελλάδα με φορτηγό πλοίο που βρισκόταν εδώ και καιρό στην Ελευσίνα
- Συνελήφθησαν 10 μέλη του πληρώματος και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως στελέχη της εταιρείας



Νέα τεράστια ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε σε αποθήκη στο Κορωπί Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή Λαμπρικά.

Πρόκειται για 986 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνης, που σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέονται με τον εντοπισμό πριν μια εβδομάδα πάνω του ενός τόνου ηρωίνης σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί, για την οποία έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος εφοπλιστής.

Για δεύτερη φορά το "βαθύ λαρύγγι", που είχε αποκαλύψει και την πρώτη υπόθεση με την έπαυλη του εφοπλιστή, μίλησε κι “έδωσε” το νέο φορτίο ηρωίνης το οποίο είχε άμεση σχέση με τον ένα τόνο που κατασχέθηκε σε Κορωπί και Φιλοθέη πριν από μερικές ημέρες. Αυτή τη φορά αποκάλυψε και το πλοίο με το οποίο έφτασαν στην Ελλάδα οι συνολικά 2 τόνοι ηρωίνης.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής, στην οποία συμμετείχαν και δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας.

Από την περασμένη Πέμπτη το λιμενικό μαζί με άνδρες του ΣΔΟΕ, της Δίωξης Ναρκωτικών ερευνούσαν μία σειρά αποθηκών που βρίσκονται σε έκταση 14 στρεμμάτων στην περιοχή Λαμπρικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία από αυτές είχε νοικιάσει πρόσφατα ο 40χρονος εφοπλιστής με την πρόφαση ότι σκόπευε να μεταφέρει εκεί μηχανολογικό εξοπλισμό.

Όλα τα ναρκωτικά φέρεται να είχαν μεταφερθεί στην Ελλάδα με φορτηγό πλοίο που βρίσκονταν εδώ και καιρό στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας και παρακολουθείτο απο τις διωκτικές αρχές.

Το συγκεκριμένο πλοίο μπλοκαρίστηκε χθες βράδυ και μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν 14 άτομα, ανάμεσά τους δύο Έλληνες, μία γυναίκα που εμφανίζεται ως η εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας και ένας άνδρας. Πηγές αναφέρουν, ότι τα ναρκωτικά είχαν μεταφερθεί εδώ και καιρό με το δεξαμενόπλοιο και από εκεί με ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό όχημα στις δύο αποθήκες στο Κορωπί και στην έπαυλη στη Φιλοθέη.

Ο ένας από τους συλληφθέντες, που είναι Έλληνας, φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών στην έπαυλη στη Φιλοθέη και η ασφάλεια του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά τον παρακολουθούσε εδω και καιρό. Οι άλλοι 12 συλληφθέντες στην πλειονότητά τους είναι Τούρκοι υπήκοοι και οι 10 από αυτούς αποτελούν το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom