Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

«ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ» και στη γωνία Λαυρεντιάδης και PROTON BANK


HYPERCOMODO
Στις 17 περασμένου και ξεχασμένου Μαρτίου, οι Έλληνες ποινικολόγοι διοργάνωσαν τσιμπούσι με θέμα «ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ …ΔΙΚΑΙΟΥ».
Εκεί μίλησαν και επιδείχθησαν, επιφανείς μασόνοι καθηγητές πανεπιστημίων περί τα ποινικά. Εκεί μίλησε επί του γελοίου για τα δεδομένα της μακρινής και ξωτικής Botsovalia, και ο επιφανεύς ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, πρώην καθηγητής στη Νομική Σχολή Αθηνών, νυν ομότιμος καθηγητής και δικηγόρος παρ’ Αρείο Πάγο με πορτοκαλάδα.
Ξέρετε… στα καθηγητικά των πανεπιστημιακών, όταν αποφασίζει ο γλύπτης να αποσυρθεί, δεν είναι καταδεκτικό, ούτε να αφήσει το μαγαζί κενόν του περιεχομένου του, ούτε είναι καταδεκτικό να τον φωνάζουν πρώην….
Πρώην, τι πρώην….
Λες και είναι κάνας κλέπτης περιπτέρου, που αδυνατεί να ασκήσει το επάγγελμα. Ένθα λοιπόν, Σόλωνος και Σίνα γωνία, (όπως και στις ιατρικές), φεύγοντας ο προφέσορας, αφενός αφήνει τον περονόσπορόν του, και αφετέρου φεύγει και παραμένει καθηγητής αφ’ εαυτού του, εφόρου ζωής και μετά θάνατον. ΑΜΗΝ. Ομότιμος!!!! Πως ήταν ο Μητσοτάκης στη ΝΔ όταν έφυγε και έμεινε επίτιμος, αφήνοντας πεσκέσι τη κοράκλα του???? Κάτι τέτοιο και ο φευγάτος από τη Νομική, Νικόλαος Ανδρουλάκης.
Αναγκαίος ο μακρύς πρόλογος, γιατί πέρασαν μήνες από τον Μάρτιο και στη πράξη της δικαστικής οδού, δεν είχαμε καμία εφαρμογή του πειράματος που έγινε στο τσιμπούσι του θέματος «ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ«. Μέχρι τώρα, μόνο εξωδικαστικώς αθωόνονται όλοι οι κλέφτες του πολιτικοοικονομικού ρεπορτάζ.
Δοθείσης της ευκαιρίας από τον κομήτη τραπεζίτη Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που πιάστηκε να κλέβει 51 εκατομμύρια € από τη ….τράπεζά του PROTON BANK  (αλά Κοσκωτά), η προηγμένη Ελληνική Δικαιοσύνη, που έχει την ευτυχία να έχει στις τάξεις της μια Ελένη και μια Πόπη και άλλα αυτοθυσιαζόμενα στελέχη, ΑΡΧΙΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ, για την επιστροφή των κλοπιμαίων, ώστε να του επιτρέψει την επανακυκλοφορία του με καθαρτικό.
Θα μου πει έκαστος, «καλά ρε, και τι τη νιάζει τη κυρία δικαιοσύνη??? Θικά της ήταν τα εξαφανισθέντα ευρά???»
Όχι βέβαια, αλλά από κάπου έπρεπε να γίνει η αρχή, για να δούμε τα αποτελέσματα του πειράματος του ομότιμου καθηγητή.
Για να κατανοήσετε, ο Λαυρεντιάδης, έχει δικηγόρο τον γνωστό από διάφορες συμμετοχές της νεότης του σε οικονομικοπολιτικά σκάνδαλα, πρώην ΠΑΣΟΚο Ματζουράνη, ειδικό επί υποθέσεων μαύρου χρήματος, αλλά επειδή μερικοί κάνουν περίεργους συνειρμούς για έναν καθώς πρέπει τραπεζίτη και φιλοεπενδυτή, αποφασίσθηκε από τον περί ου ο λόγος και η πρόσληψη του ομότιμου καθηγητή, που επίσης από τη συμμετοχή του σε ειδικευμένο τσιμπούσι του Μαρτίου, είναι γνώστης της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ …ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ!!!
Αναμένουμε τα καθέκαστα, αφού άρχισαν να επιλαμβάνονται και ανώτατοι δικαστικοί του σοβαρότατου ….πειράματος ατιμωρησίας!!!
από το ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom