Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Δεν είναι του Βενιζέλου ρε παιδιά τα λεφτά,είναι της γυναίκας του!!!!!!! Δοξάστε τον (βίντεο)


Αυτούς τους πολιτικούς έχουμε,να τους χαιρόμαστε!
Στην εκπομπή του Χατζηνικολάου είναι καλεσμένος ο Πάγκαλος,ο οποίος απαντάει άλλα αντ' άλλων κι όποιες ερωτήσεις δεν του αρέσουν τις θεωρεί προσβλητικές.
Το μπαμ όμως  έγινε με την παρέμβαση του έτερου αντιπροέδρου,του Μπένυ.
Θίχτηκε ο άνθρωπος γιατί ο Κώστας  Μπαξεβάνης είπε ότι έχει καταθέσεις 3 εκατομμυρίων.Εβαλε πρώτα κάποιον δικό του να στείλει μήνυμα να πει το αμίμητο:τα χρήματα δεν είναι δικά του αλλά περιουσία της συζύγου του,η οποία είναι γόνος της εύπορης οικογένειας Μπακατσέλου!
Στη συνέχεια βγήκε ο ίδιος για να μας πει ότι "στην πολιτική δεν μπήκε ούτε ανεπάγγελτος,ούτε ανέστιος, αντίθετα μόνο χαμένος βγήκε από αυτή κι ότι υπάρχουν και δημοσιογράφοι και δικαστές εκατομμυριούχοι" (φοβερό επιχείρημα)!Επέπληξε δε το Μπαξεβάνη επειδή είναι υπάλληλος της κρατικής τηλεόρασης και έχει σχεδιασμένη  επιθετικότητα απέναντί του.
Ο Μπαξεβάνης τον ρώτησε για την κάλυψη στο Λαυρεντιάδη και στην Proton Bank και στους εαυτούς των,με νόμο απαλλάχτηκαν κάθε ευθύνης για τις νομοθετικές τους πράξεις,και τότε ο κύριος Αντιπρόεδρος είπε πως φταίει η Ελευθεροτυπία που αποκάλυψε το σκάνδαλο!
Απίθανος τύπος με φοβερή ευχέρεια στη διαστρέβλωση και σίγουρα διαβιών  πολύ μακριά από την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom