Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Τραγελαφικά πράγματα στη Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ -άδειασε το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ μετά την ομιλία του Γιώργου κι όσοι έμειναν πλακώθηκαν μεταξύ τους


Μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, όλοι εξαφανίστηκαν και έφυγαν από το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ - Άδεια και τα... εργαστήρια
Ως... τραγελαφικά χαρακτηρίζονται τα όσα διαδραματίζονται στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ αμέσως μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

Οι υπουργοί έφυγαν, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ άρχισαν τις βόλτες τους στην... παραλιακή και ορισμένα στελέχη που μιλούν στο βήμα, μιλούν στους... εαυτούς τους καθώς ούτε 50 άτομα τους παρακολουθούν!

Αυτό άλλωστε επισήμαναν και οι ομιλητές, λέγοντας ακόμα πως ούτε στα εργαστήρια που υπάρχουν θεματικές ενότητες προς συζήτηση υπάρχει προσέλκυση του κόσμου, παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις βόλτες του.

Αλήθεια, τι την ήθελαν την Εθνική Συνδιάσκεψη;



Πλακώθηκαν στην Εθνική Συνδιάσκεψη 

Αφορμή στάθηκε η ομιλία του στελέχους Παναγή Βλάχου που ήταν... ταύρος μαινόμενος!

Άναψαν τα αίματα στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ!
Ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλλονιά, Παναγής Βλάχος, άσκησε σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, προκαλώντας τον εκνευρισμό στο ακροατήριο που άρχισε να τον.. βρίζουν!

-Κάτσε κάτω κοπέλα μου, εγώ δεν είμαι βολευμένος σαν και εσένα - είπε σε κάποια ενώ όταν σηκώθηκαν τρία στελέχη για να τον προακαλέσουν, εκείνος κατέβηκε από το βήμα και πήγε μα άγριες διαθέσεις προς το μέρος τους!

Τελικά, με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, το επεισόδιο έληξε, ωστόσο το κλίμα δείχνει πως είναι βαρύ. Και πλέον, φαίνεται...
http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom