Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε και πήρε ξανά αναβολή της δίκης για την αντιδικία της με τη δικαστή Μαριάνθη Παγουτέλη


Βρεθήκαμε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Πειραιά για να παρακολουθήσουμε τη δίκη για την προσωπική αντιδικία της δικηγόρου Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη δικαστή Μαριάνθη Παγουτέλη.

Το δικαστήριο είχε διακόψει από την προηγούμενη πρώτη συνεδρίασή του στις 8 Μαρτίου, για σήμερα, μετά από αίτημα της δικηγόρου η οποία επικαλέστηκε κώλυμα για το λόγο ότι την ημέρα εκείνη είχε δίκη στους πυρήνες της φωτιάς.

Σήμερα λοιπόν και ενώ ήταν πάλι παρόντες η δικαστής Μαριάνθη Παγουτέλη, και οι συγκατηγορούμενοι της, αδελφός και σύζυγός της, μαζί με τους δικηγόρους τους Νάγια Ζερβομπεάκου, Δημήτρη Καραμήτσα και Δημήτρη Τσοβόλα, καθώς και οι μάρτυρες υπεράσπισης της δικαστή εμφανίστηκε πάλι ο ίδιος συνεργάτης της δικηγόρου και προέβαλε πάλι κώλυμα αυτής και του πατέρα της Νίκου Κωνσταντόπουλου,ο οποίος ήταν μάρτυρας του κατηγορητηρίου, να εμφανιστούν στη σημερινή δίκη για το λόγο ότι σήμερα βρισκόταν η ίδια στη Θεσσαλονίκη σε Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε δίκη πελάτη της, ενώ ο πατέρας της ήταν στο Εφετείο της Αθήνας.

Η δικαστής με τους συνηγόρους της αρνήθηκαν επίμονα την αναβολή και ζήτησαν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου κα Ταγκαλάκη όπως πληροφορηθήκαμε ότι ονομάζεται, φανερά αμήχανη και θορυβημένη άρχισε να διαβάζει προσκομισθείσα επιστολή της δικηγόρου Ζωής Κωνσταντοπούλου, (με την οποία ζητούσε την αναβολή), χαμηλόφωνα και όχι ευανάγνωστα και δυνατά ώστε να γίνεται αντιληπτή από όλους τους παράγοντες με αποτέλεσμα να παραπονεθει ο σύζυγος της δικαστή και να ζητήσει την ευκρινή ανάγνωση. ...
Παρόλα αυτά η πρόεδρος συνέχισε με τον ίδιο τρόπο την ανάγνωση, από την οποία με δυσκολία έγινε αντιληπτό ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου με πρωτοφανές και αξιοπερίεργο θα έλεγε κανείς, θάρρος, αν και απούσα, ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου να επιβάλλει την τάξη στη δικηγόρο της δικαστή κα Ζερβομπεάκου για το λόγο ότι όπως στην επιστολή αναφερόταν στην προηγούμενη συζήτηση δήθεν είχε συμπεριφερθεί με "ελευθεριότητα και κατά τρόπο προσβλητικό για το πρόσωπό της".

Η κα Ζερβομπεάκου ζήτησε επίμονα να της δοθεί η επιστολή για να την αναγνώσει η ίδια. Όμως το δικαστήριο αρνήθηκε και διέκοψε για να διασκεφθεί αν θα αναβάλει την υπόθεση, χωρίς να επιδείξει και να δώσει προς ανάγνωση την επιστολή αυτή, όπως επιβαλλόταν κατά το νόμο, στους δικηγόρους των κατηγορουμενων, παρά τη ρητή υποβολή αιτήματός τους.

Μετά από πολλή ώρα, ομολογουμένως που δημιούργησε εύλογα ερωτηματικά, επέστρεψαν οι τρεις δικαστίνες με την εισαγγελέα και ανακοίνωσαν την αναβολή της υπόθεσης για την 6-6-2011, λόγω κωλύματος της συνηγόρου Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Οι δικηγόροι της δικαστή και των συγκατηγορουμένων της, αντέλεξαν στην αναβολή αυτή ενώ ο κ. Τσοβόλας ειδικά είπε ότι η συγκεκριμένη δίκη είναι ιδιάζουσα, αφού αφορά μία δικαστή, ένα αξιωματικό της αστυνομίας και ένα επιστήμονα, γι' αυτό παρότι κι ο ίδιος είχε και έχει σε εξέλιξη ταυτόχρονα πολλές άλλες δίκες σε διάφορα άλλα δικαστήρια και μάλιστα ανώτερα του παρόντος και όχι σε πλημμελειοδικεία, επέλεξε να είναι παρών στη δίκη αυτή, για ευνόητους λόγους.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΟ ΛΟΓΟ. ΝΟΜΙΜΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ, πράγμα που δεν συνέβαινε εν προκειμένω, αφού η μηνύτρια της δικαστή είχε λάβει την κλήση για το δικαστήριο αυτό προ τριμήνου περίπου και γνώριζε από την προηγούμενη διακοπή, που έγινε εξαιτίας της, για τη σημερινή συνεδρίαση.

Και όπως λέει και ο λαός "Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει χίλιες μέρες κοσκινίζει..."!

Εμείς παρότι δεν είμαστε νομικοί φύγαμε με την αίσθηση ότι η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επιθυμεί την εκδίκαστη της υπόθεσής της, παρότι η ίδια είναι μηνύτρια, και ισχυρίζεται ότι δήθεν πνίγεται το δίκαιό της από τη δικαστή, αντίθετα επιθυμεί με κάθε τρόπο την ομηρία της δικαστή.

Έτσι μάλλον εξηγείται και η αυθαίρετη από μέρους της, ταύτιση της δικαστή με το ανώνυμο ιστολόγιο marianaonice, χωρίς την τήρηση των συνταγματικών επιταγών και του νόμου περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ;
ΑΚΟΜΗ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ;
ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ!

Νάσος
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

2 σχόλια:

angel είπε...

kai stis 6.6.2011, h ka zwh tha xanazhthsei anavolh giati tha einai se kalokairines diakopes se agono nhsi kai den tha vriskei ploio gia na mporesei na parastei!!!
Re de pame na pnigoume lew gw...

zeidoron dtsoukas είπε...

Εμείς βρε Αγγελικούλα γιατί να πνιγούμε;Ας πνιγούν αυτοί που είναι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στη διαπλοκή και παριστάνουν τους δίκαιους!
Να είσαι καλά,καλημέρα!

Read more: Go to TOP and Bottom