Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Λένε και γράφουν για μίζα 178 εκ. ευρώ σε πρώην υπουργό κι όμως δεν συγκινείται κανένας

Αυτό είναι το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Το Παρασκήνιο".
Αναφέρεται σ' ένα θέμα που και στις αρχές της εβδομάδας είχε προβληθεί από το δελτίο του EXTRA 3.
H μεγαλύτερη μίζα που δόθηκε ποτέ στην Ευρώπη πήγε σε Ελληνα πρώην υπουργό.Μιλάνε και γράφουν για το αστρονομικό ποσόν των 178 εκατομμυρίων ευρώ,που κατατέθηκε στο λογαριασμό του σε Ελβετική τράπεζα.Επίσης λέγεται ότι ο εν λόγω πρώην υπουργός (χρώματος γαλάζιου,αν κι αυτό ελάχιστη σημασία έχει) βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ κι από κει και πέρα άκρα του τάφου σιωπή γιατί λέει δέχονται πιέσεις από τη Γερμανία και από μεγαλοεπιχειρηματίες να μην αποκαλυφθούν οι λογαριασμοί.Είναι δυνατόν αυτή η είδηση να έχει έστω και δόση αλήθειας και να μη συγκινείται κανένας;
Σ' αυτή τη χώρα οι δικαστές,που ξεψαχνίζουν τα blogs και ασκούν για ψύλλου πήδημα διώξεις,δεν παρακολουθούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ;
Γιατί δεν παρεμβαίνουν;Ποιους φοβούνται ή καλύπτουν;
Στην προκειμένη περίπτωση ή το κανάλι και η εφημερίδα λένε ψέματα και διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις,υποσκάπτοντας παράλληλα το πολίτευμα και απαξιώνοντας πολιτική και πολιτικούς ή υπάρχει όντως κακουργηματική πράξη αφού τα χρήματα της τεράστιας μίζας των 178 εκ. είναι λεφτά του Ελληνικού δημοσίου.Δεν μπορεί μια τέτοια είδηση να σέρνεται για μέρες και η επίσημη πολιτεία να παραμένει αδρανής.
Εδώ υπάρχουν ή κλέφτες ή ψεύτες!
Κάποιοι λοιπόν πρέπει να πάνε φυλακή!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καπου διαβασα προχθες οτι το ποιος ειναι αυτος ο πρωην, το ξερει και ο Γιωργακης αλλα και ο Καρατζαφερης που γι`αυτο το λογο πηγε προσφατα στο εξωτερικο.
Ο Γιωργακης το κραταει σαν ασσο για εκλογικους λογους, ο Καρατζαφερης για δικους του λογους. Ο δε Σαμαρας τον ξερει και αυτος.
Απο την Ελβετια που υπαρχει απο διεθνη συμφωνια προστασιας της ολων των μεγαλων κυβερνησεων - λαμογιων, κερδισμενη βγαινει απο τις καταθεσεις παντως ειδους πλουτου και δεν προκειτε να δωσει ονοματα.
Οποιοι αλλοι πολιτικοι γνωριζουν τις λαμογιες δεν μιλανε γιατι εχουν λερωμενη την φωλια τους.Αλλοι γιατι περασαν απο υπουργικες καρεκλες και τ`αρπαξανε κι αυτοι και αλλοι γιατι πηραν τα δωρακια τους για να βαλουν υπογραφη σε τροπολογιες σε ασχετα νομοσχεδια που τα περνουσαν νυχτα για να βολευτει ο φιλος του ενος και του αλλου.
Επειδη τελειωμο δεν εχει η υποθεση, σταματω εδω.
Ζωη να`χουμε να τους κρεμασουμε....

KANTHAR0S είπε...

Έχω βαρεθεί τα κρυπτόλεξα. Πείτε ποιος είναι να τελειώνουμε.

Αν και κανονικά δεν θέλουν φυλάκα. Κρέμασμα θέλουν. Τέλος πάντων.

Υ.Γ. Αν δεν ξεφύγουμε από τα κομματικά δεν βλέπουμε προκοπή. Καταραμένος καπιταλισμός.

blackbedlam είπε...

Καλή σου μέρα Ζείδωρε.
Αυτό είναι το σύστημα και έτσι λειτουργεί.Όλα αυτά τα φαινόμενα, είναι σύμφυτα του καπιταλιστικού συστήματος.Ο καπιταλισμός αναπτύσσεται άναρχα αυτός είναι άλλωστε ένας από τους λόγους, που τον οδηγεί στο αδιέξοδό του και αυτό ζούμε τώρα.
Μην έχουμε αυταπάτες μέτρα για την βελτίωση της σημερινής πραγματικότητας δεν μπορούν να ληφθούν.
Σπαράσσονται από τις εσωτερικές τους αντιθέσεις και ο καυγάς, είναι για το πια οικονομία θα επικρατήσει.
Υπάρχει υπερπαραγωγή.Πολλά προϊόντα αδιάθετα, που δεν μπορούν να απορροφηθούν γιατί δεν υπάρχει καταναλωτική δύναμη.
Αυτό τους κάνει να μην χρειάζονται τα εργατικά χέρια,(απολύσεις) μόνο όμως που αυτά τα χέρια είναι που παράγουν τον πλούτο τους.
Καταλαβαίνεις την αντίφαση;Αυτό είναι το τέλος του οικονομικού αυτού συστήματος.
Δεν θα φύγουν όμως γιατί βαρέθηκαν. Το παλεύουν και ο μόνος τρόπος τους, είναι να αφανίσουν μέρος της εργατικής τάξης, πράγμα που επίσης δεν τους βγάζει από το αδιέξοδο παρά για μόνο ένα μικρό διάστημα και αφού βέβαια έχουν μετατρέψει το τοπίο σε ερείπια.
Οι εργαζόμενοι σκόρπιοι και χωρίς οργάνωση,δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.Το πολύ πολύ να βγούμε στους δρόμους και να μας λιανίσουν και μάλιστα χωρίς κέρδος για την τάξη μας.
Γι΄αυτό ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.
Που να οργανωθείτε; Όπου μπορείτε: Σε συλλόγους, σε σωματεία με ταξικό προσανατολισμό και με στόχο την ανατροπή τους.
Αλλιώς ....................

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε το ποιος είναι θυμίζει το "ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι"!Τ' όνομά του κυκλοφοράει ψιθυριστά από στόμα σε στόμα αλλά κανένας δεν το προφέρει δυνατά είτε γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις,είτε γιατί λίγο πολύ όλοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους!
Το θέμα είναι η ανεξάρτητη δικαιοσύνη τι κάνει όταν γράφονται τέτοια πρωτοσέλιδα.Τα περνάμε στο ντούκου;δεν τρέχει τίποτα;
Να 'σαι καλά,καλή Κυριακή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Κωστή μου κρέμασμα θέλουν αλλά... κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!
Αν καταφέρουμε κάποια στιγμή και τους γυρίσουμε την πλάτη,ίσως έχουμε κάνει κάποιο βήμα.
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή ΒΒ τα 'χουμε πει πολλές φορές!Το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει προ πολλού αλλά έτσι αχυρένιο που ήταν δεν έκανε μεγάλο θόρυβο και γι' αυτό κάποιοι κάνουν πως δεν το άκουσαν.Το θέμα είναι ποιον να εμπιστευτούμε πια και κάτω από ποια σημαία να οργανωθούμε;
Δεν βλέπεις τι γίνεται με τις συγκοινωνίες:κάθε τόσο κάνουν από μια 24ωρη,ίσα για να ταλαιπωρείται ο κόσμος και μετά τι;Γιατί τα συνδικάτα τους δεν ξεκινάνε μια γενική απεργία χωρίς πορείες,χωρίς διαδηλώσεις αλλά να μην κινείται τίποτα για ένα,δύο,τρεις...όσους μήνες χρειαστεί;
Με την 24ωρη ή με την 4ωρη στάση πέρα από το σπάσιμο των νεύρων μας δεν πετυχαίνουν τίποτα άλλο.
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

Read more: Go to TOP and Bottom