Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Ασπρόπυργος: Δίωξη στον γυμναστή για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή - Η στιγμή της σύλληψής του (βίντεο)


Αναστάτωση επικρατεί σε σχολείο στον Ασπρόπυργο, καθώς ένας γυμναστής συνελήφθη μετά από καταγγελία και ένορκες καταθέσεις γονέων με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε μαθητές και μαθήτριές του.

Ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό, ασκήθηκε στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου , ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών μετά από καταγγελίες γονέων.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περισσότεροι από 10 γονείς μαθητών έχουν καταθέσει στον ανακριτή για τις πράξεις του καθηγητή.

Ο γυμναστής, σύμφωνα με πληροφορίες έχει παρενοχλήσει περισσότερους από 50 μαθητές ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα». Τα «πειράγματά» του ωστόσο έχουν ενοχλήσει τόσο τους μικρούς μαθητές όσο και τους ίδιους τους γονείς.

Ένα αυτοκίνητο της Ασφάλειας Ασπρόπυργου μπήκε μέσα στον προαύλιο χώρο για να παραλάβει τον δάσκαλο, ώστε να αποφύγει τον ξυλοδαρμό από τους οργισμένους γονείς που βρίσκονταν έξω και τον περίμεναν.

Ο δάσκαλος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ασπροπύργου και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Η στιγμή της σύλληψής του


Στο σημείο κατέφθασε και περιπολικό της αστυνομίας στις 10:25.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχουν γίνει συστάσεις και παρατηρήσεις πριν από έναν μήνα στον συγκεκριμένο δάσκαλο για τις χειρονομίες του.

Από τις φωνές και την ένταση που επικρατούσε οι μικροί μαθητές τρομοκρατήθηκαν, λένε οι δάσκαλοι.

Καταγγελίες - σοκ

Ο δάσκαλος φέρεται να έχει ζητήσει από τα μικρά κορίτσια να καθίσουν στα πόδια του, σηκώνοντας ακόμη και την μπλούζα μιας μικρής μαθήτριας. Ενώ στο μάθημα, με ηλιοφάνεια, βάζει τα παιδιά μέσα στην αίθουσα και κλείνει την πόρτα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γράψει στον πίνακα χυδαίες λέξεις για τους μαθητές, χαρακτηρίζοντας λεκτικά έναν εξ αυτών «ανώμαλο».

Εξοργισμένοι οι γονείς εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, πηδώντας από τα πίσω κάγκελα.

Ο διευθυντής προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα, τους απομάκρυνε και τους έβγαλε έξω.

Στο σημείο κατέφθασε και περιπολικό της αστυνομίας στις 10:25.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει συστάσεις και παρατηρήσεις πριν από έναν μήνα στον συγκεκριμένο δάσκαλο για τις χειρονομίες του αυτές.

Από τις φωνές και την ένταση που επικρατούσε οι μικροί μαθητές τρομοκρατήθηκαν, λένε οι δάσκαλοι.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom