Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

900 θέματα στον "Ευρυτάνα ιχνηλάτη"


Οι αναγνώστες του "Ζείδωρον" έχουν την τύχη να διαβάζουν τακτικά άρθρα από το εξαιρετικό blog του "Ευρυτάνα Ιχνηλάτη", με άγνωστα ιστορικά κυρίως θέματα της Ευρυτανίας που κατά την γνώμη μας θα μπορούσαν να είναι μία "Ευρυτανική Εγκυκλοπαίδεια".

Αισίως συμπληρώθηκαν 900 θέματα κι ευχόμαστε στο φίλο "Ευρυτάνα Ιχνηλάτη" να είναι καλά και να τα χιλιάσει!!!
Ζείδωρον
********************
900 θέματα στον "Ευρυτάνα ιχνηλάτη"

*Συμπληρώθηκαν 900 ΘΕΜΑΤΑ στο blog "Ευρυτάνας ιχνηλάτης": Ιστορικά, Λαογραφικά, Φωτογραφικά, Λογοτεχνικά, Οδοιπορικά, Έρευνες και Αφιερώματα, Μαρτυρίες και Ντοκουμέντα, Κατάθεση Απόψεων και πλήθος άλλων, κατανεμημένα σε 20 διαφορετικές θεματικές ενότητες - με πάνω από 2.250.000 επισκέψεις και σχεδόν 15.000 σχόλια - θεματογραφία που μπορείτε να αναζητήσετε στην κάθετη πλαϊνή στήλη του ιστότοπου. 

* Πιστεύουμε ότι πλέον υπάρχει μία ευρεία γκάμα πολυποίκιλων και κυρίως πρωτότυπων/πρωτοδημοσιευμένων θεμάτων που αφορούν και καλύπτουν την Ευρυτανία σε μεγάλο βαθμό για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον τόπο μας και τους ανθρώπους του αληθινά και επί της ουσίας, και όχι μέσα από... εύπεπτους "τουριστικούς οδηγούς".

* Σημείωση: για οποιαδήποτε αναδημοσίευση από το Ιστολόγιο μας είναι υποχρεωτική η αναφορά στην πηγή "Ευρυτάνας ιχνηλάτης"  με το link παραπομπής.

Ευχαριστούμε εγκάρδια όσους συνεργάζονται με το ιστολόγιο μας και παράλληλα όσους επισκέπτονται τις σελίδες του.

Συνεχίζουμε στα γνωστά και άγνωστα μονοπάτια της Γης και της Ιστορίας της Ευρυτανίας...

"Ευρυτάνας ιχνηλάτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom