Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Εύη Βατίδου: Σήμερα στον ανακριτή για τον τραυματισμό 57χρονης - Οργή Αλέξη Κούγια σε εκπομπή (βίντεο)


Στον εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα (13.11.2023) στις 11 το πρωί η Εύη Βατίδου, ώστε να απολογηθεί μετά από άγριο περιστατικό στη Γλυφάδα και τον τραυματισμό μιας 57χρονης.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν την Εύη Βατίδου είναι βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα. Όλα ξεκίνησαν, όταν η κ. Βατίδου άρχισε να δέχεται απειλές και χτυπήματα στο αυτοκίνητό της, από άνδρα που οδηγούσε μοτοσυκλέτα στην περιοχή της Γλυφάδας

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπιση, βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής Happy Day για να μιλήσει για την Εύη Βατίδου και το επεισόδιο, το οποίο την οδήγησε στο κρατητήριο.

«Η πρώην σύζυγός μου και εντολέας μου αναμένεται να υποστηρίξει την αλήθεια. Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με μηχανές χωρίς καν άδειες κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα μεσάνυχτα, επειδή κάτι τον ενόχλησε… Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, είναι αυτοί που του αρμόζουν.

Αυτός ο αλήτης λοιπόν, που είμαι περίεργος να συναντήσω, βρήκε μια γυναίκα μόνη της, μέσα στη νύχτα, σε ένα απόμερο σημείο, σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη επειδή κάτι τον ενόχλησε. Την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή του και προσπάθησε να εξαφανιστεί» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αποφύγει τους χαρακτηρισμούς εκείνος της απάντησε με έντονο ύφος: «Θα μου κάνετε μια χάρη, αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο. Σας παρακαλώ πολύ. Με καλέσατε. Θα κάνω ό,τι γουστάρω. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή θα λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει. Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο».

Κλείνοντας αποκάλυψε πως επισκέφτηκε με τον γιο του την τραυματία στο νοσοκομείο και μίλησε με συγγενικά της πρόσωπα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom