Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

50η επέτειος Πολυτεχνείου: 5.500 αστυνομικοί στους δρόμους με ελικόπτερα, drones και αύρες - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί


Ξεκίνησαν από χθες οι εκδηλώσεις για την επέτειο των 50 ετών από την εξέγερση του Πολυτεχενείου, ενώ δρακόντεια πρόκειται να είναι τα μέτρα που θα εφαρμόσει ειδικά αύριο Παρασκευή 17/11/23 η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον δρόμο θα βρίσκονται περίπου 5.500 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ, καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ελικόπτερα και drones θα πετούν στον αττικό ουρανό μεταδίδοντας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων. 

Επίσης στο σημείο θα βρίσκονται και οι «Αύρες» της ΕΛ.ΑΣ. σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφύγουν και χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν.

Ιδιαίτερη προσοχή πρόκειται να δοθεί σε ισραηλινούς στόχους λόγω του πολέμου του Ισραήλ με τη Χαμάς στη Γάζα, ενώ προβληματισμός υπάρχει και για το ενδεχόμενο, με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία, να υπάρξουν επεισόδια από ομάδες Ρομά που, πιθανόν, θελήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι περισσότερες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. θα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Αστυνομία θα έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα.

Κλειστοί δρόμοι

Παράλληλα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν ήδη σε ισχύ από την Τετάρτη 15-11-23 ενόψει της επετείου, ενώ θα πραγματοποιηθούν και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το Σάββατο 18-11-2023.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom