Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Φαίη Μπακογιώργου: Συνελήφθησαν η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικυρά της 23χρονης για τη δολοφονία της (βίντεο)


Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου η οποία είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες  η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης κατηγορούνται για την δολοφονία της 23χρονης κοπέλας που βρέθηκε στην Κυψέλη, αλλά και για κακοποιητική συμπεριφορά μιας ηλικιώμενης γυναίκας, η οποία έφυγε απο τη ζωη εξαιτίας παθολογικών προβληματών.  

Η Φαίη Μπακογιώργου είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή LIVE NEWS σήμερα Τετάρτη (8/11/2023) συνελήφθησαν η 59χρονη μητέρα, η 23χρονη αδερφή και η 57χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την έγκυο μητέρα των τριών παιδιών.

Μιλώντας στο newsit.gr, η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου είπε ότι και οι τρεις βρίσκονται στη ΓΑΔΑ και αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της Φαίης στις 13 Σεπτεμβρίου του 2022. Ακολούθησε έρευνα του Ανθρωποκτονιών και όπως σημειώνει, τα στοιχεία που αποκαλύπτονται θα προκαλέσουν ανατριχίλα καθώς ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Μέχρι στιγμής κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και ανθρωποκτονία με δόλο.

Ο Νίκος Μπακογιώργος, πατέρας της Φαίης μιλώντας στο Live News είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Δεν είμαι σε κατάσταση που να μπορώ να μιλήσω. Έκαναν αγώνα μεγάλο για το παιδί μου. Ο Θεός με λυπήθηκε και η δικαίωση ήρθε».

Το χρονικό μιας φρικτής δολοφονίας

Στις 8 Οκτωβρίου του 2021 η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου έγκυος στο 4ο παιδί της βρέθηκε νεκρή, παρατημένη και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στην Κυψέλη. Η ταυτοποίηση της άτυχης κοπέλας καθυστέρησε πάρα πολύ και έγινε από ένα άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος στις 23 Νοεμβρίου 2021. 

Η σορός της Φαίης βρέθηκε περίπου 500 μέτρα μακριά από το διαμέρισμα στο οποίο φιλοξενούνταν μαζί με τα τρία παιδιά της, την αδελφή της, τον ανιψιό της και μία ακόμη γυναίκα ηλικιωμένη, η οποία έμενε σε διπλανό σπίτι και απεβίωσε μετά τον θάνατο της 23χρονης, από άγνωστα αίτια.

Από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της έλεγε ότι ήταν βέβαιος πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί, καθώς βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτα, φορώντας την πιτζάμα της. Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή μιλούσε για ισχαιμικό επεισόδιο.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom