Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

«Δράκος των Εξαρχείων»: Έβδομη καταγγελία για τον 23χρονο - Οι τρομακτικές στιγμές για μια 31χρονη


Ακόμη μία γυναίκα κατήγγειλε ότι έχει δεχτεί επίθεση από τον 23χρονο «δράκο» που δρούσε στα Εξάρχεια και σε άλλες περιοχές της Αττικής και της Πιερίας, αυξάνοντας τον αριθμό των επίσημων καταγγελιών πλέον στις επτά.

Όπως έγραψε χθες το enikos.gr, υπήρχαν έξι καταγγελίες καθώς μια γυναίκα από την Γλυφάδα υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος είχε αποπειραθεί να την βιάσει, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο δράσης, της ξαφνικής επίθεσης στο υποψήφιο θύμα, όπως έκανε και με τις υπόλοιπες γυναίκες.

Στις 9 μ.μ. την Τετάρτη το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών πέρασε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr μια 31χρονη γυναίκα και κατήγγειλε ότι ο δράστης στις 16 Νοεμβρίου, στις 12:45 το μεσημέρι την απείλησε ακολουθώντας την για αρκετά λεπτά  από τη συμβολή των οδών Βασιλείου Βουλγαροκτόνου και Φρατζή στην Αθήνα μέχρι τη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Καλλιδρομίου.

«Δράκος των Εξαρχείων»: Τα λάθη και η ασυνεννοησία που τον άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερος – Είχε συλληφθεί στις 17 Νοέμβρη να σπάει βιτρίνες

Εκείνη, όπως υποστήριξε, έντρομη άρχισε να τρέχει και ζήτησε βοήθεια από περαστικούς, με τον δράστη να σταματά να την καταδιώκει και να εξαφανίζεται στα γύρω στενά.

«Το έκανα γιατί ήθελα να πάω με μία γυναίκα» - Η κυνική απάντησή του

Αμετανόητος παρουσιάστηκε ο  23χρονος Σύρος, κατά την διάρκεια συζητήσεων του με αστυνομικούς.

«Δράκος Εξαρχείων» – Νέα συγκλονιστική μαρτυρία: «Του φώναζα θα πάρω την αστυνομία, αλλά αυτός με ακολουθούσε»

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τις ώρες που πέρασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και στις συζητήσεις που είχε με τους αστυνομικούς εμφανίστηκε ψύχραιμος έως και κυνικός. 

Χαρακτηριστική είναι η απάντησή του ότι όταν τον ρώτησαν για ποιον λόγο επιτέθηκε σε τόσα κορίτσια. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα απάντησε: «Το έκανα γιατί ήθελα να πάω με μία γυναίκα και όταν θα ξαναβγώ από την φυλακή πάλι με γυναίκα θα θέλω να πάω».

Ποινική δίωξη για βιασμό στον «δράκο των Εξαρχείων»

Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες είναι ο 23χρονος Σύρος ο οποίος συνελήφθη για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στα Εξάρχεια και την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. 

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom