Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Βόλος: Τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη πατέρα και του 11χρονου γιου του


Το τροχαίο λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Ανάστατος ο Βόλος από την παράσυρση πατέρα και γιου. Αίσθηση από τις μαρτυρίες στο σημείο…

Η διπλή παράσυρση από αυτοκίνητο προκάλεσε συναγερμό. Πατέρας και γιος χτύπησαν ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Ο Βόλος παραμένει ανάστατος καθώς οι μνήμες από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα μωρό μόλις 4 μηνών, είναι ακόμα νωπές. 

Ο πατέρας και ο 11χρονος γιος του, περπατούσαν σε πεζοδρόμιο όταν ένα ΙΧ που έκανε όπισθεν τους χτύπησε. Αμέσως μετά ο οδηγός πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε από την περιοχή. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί και οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται.

Ήταν 16:40 απόγευμα της Κυριακής 5 Νοεμβρίου, ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας smart, έκανε για άγνωστο λόγο όπισθεν επί της οδού Εφραιμίδου στη Νέα Ιωνία, πιθανότατα προκειμένου να σταθμεύσει.

Κατά τη διάρκεια των ελιγμών, το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο παρασύροντας και τραυματίζοντας -ευτυχώς ελαφρά- έναν 55χρονο άνδρα και τον 11χρονο γιο του, που εκείνη την ώρα περπατούσαν αμέριμνοι.

Στη συνέχεια, το ΙΧ αυτοκίνητο εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας τους δύο τραυματίες.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν στο thenewspaper.gr ότι εντός του αυτοκινήτου βρίσκονταν ένα μικρής ηλικίας παιδί στη θέση του οδηγού και ένας ενήλικας άνδρας στη θέση του συνοδηγού.

Η Τροχαία Βόλου αναζητεί τους δράστες και διεξάγει προανάκριση. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τους δύο τραυματίες, μεταφέροντάς τους στο Νοσοκομείο Βόλου.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom